Brystforstørring

Brystforstørring er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre og forme kvinners bryster. Det kan gjøres gjennom ulike metoder som forstørring med implantat, med eget fett eller en hybridløsning hvor implantat og eget fett benyttes. Den mest brukte metoden er sette implantat under brystkjertelen eller brystmuskelen.

Brystene er i endring gjennom kvinners liv noe som gjør at det er forskjellige grunner til hvorfor de ønsker brystforstørrelse. Mange opplever endringer i forbindelse med amming, svangerskap, aldring, vektoppgang og vektnedgang. Disse forandringene påvirker brystenes utseende.

Våre behandlinger

en kvinne sitter på en seng

Brystforstørring med implantat

Forstørrelse av bryst med implantat er den mest vanlige formen for å øke volum i brystene. Implantatene vi bruker er fra Mentor, et amerikansk selskap som er FDA-godkjent. Denne godkjenningen stiller høye krav til kvalitet og sikkerhet. Med over 50 års erfaring innen produksjon av implantater er implantater fra Mentor en sikker leverandør av implantater. Det finnes to typer implantater: Rund og dråpeformet silikon. Hvilken type som passer deg best vil vi komme frem til gjennom konsultasjon.

et harmoniske par

Brystforstørrelse med eget fett og figurforming

Forstørrelse av bryst med eget fett er en godt etablert klinisk metode som har blitt brukt i flere år. Selv om små fettinjeksjoner i bryst for mindre ujevnheter i bryst har blitt utført tidligere, er det inntil relativt nylig at man har begynt å bruke eget fett til å gjenskape et helt nytt bryst. Fettvevet rundt brystene forberedes med små tunneller under brystkjertelen, alternativt i brystmuskelen der fettet legges i lag uten trykk. Før fettet hentes ut fra pasienten og behandles før det injiseres med en spesiell kanyle i brystområdet.

en kvinne holder rundt sitt bryst

Hybrid forstørrelse av bryst med implantat og fett

Hybrid brystforstørrelse er en brystforstørrelse metode hvor implantat og eget fett kombineres for å forme brystene. Denne metoden er en økende trend ettersom den gjør at brystene får en mer naturlig følelse. Resultatet blir oftest mer naturlig, noe som er en viktig faktor for mange. Selve prosedyren foregår slik at implantatet blir lagt inn under brystkjertelen eller brystmuskelen. Eller at implantatet blir satt under hinnen til brystmuskelen. Dette kombineres da med injeksjoner med eget fett slik at brystene får et mer naturlig utseende.

Be om veiledning og råd

De beste rådene kan vi gi ansikt til ansikt. Vi vil veilede deg til den beste løsningen for deg.

Ansvarlig lege er Dr. Amin Kalaaji, overlege dr.med, spesialist i plastikkirurgi og klinikksjef ved Oslo Plastikkirurgi, og leder for Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har mange verv og holder foredrag og opplæring verden rundt. Dette kommer alle våre pasienter til gode da han alltid er oppdatert på de nyeste og mest avanserte behandlinger og operasjonsteknikker. 

Pasientsikkerheten, høy kvalitet og individuell behandling veier alltid høyest hos oss på Oslo Plastikkirurgi.