Om vår klinikk

Høy kvalitet og individuell behandling

Oslo Plastikkirurgi er en veletablert klinikk på Frogner i Oslo, siden oppstarten i 2002. I renoverte, innbydende lokaler står vårt kvalifiserte team klare til å ta imot deg.

Oslo Plastikkirugi kombinerer spesialistkirurgisk kompetanse med veiledning, omsorg og oppfølging av deg som pasient. Vi tilbyr individuell behandling og høy kvalitet innenfor plastikk- og kosmetisk kirurgi.

Vårt mål er å tilby våre pasienter høy kvalitet og individuell behandling innenfor plastikk- og kosmetisk (estetisk) kirurgi. Videre følger vi fagets internasjonale utvikling og retningslinjer, samtidig som vi tar hensyn til dine behov og ønsker – i den grad det er forsvarlig med den medisinske etikken. Tilstede under operasjonene har vi alltid en kvalifisert anestesilege/anestesi sykepleier og en kvalifisert operasjonssykepleier.

Be om veiledning og råd

De beste rådene kan vi gi ansikt til ansikt. Vi vil veilede deg til den beste løsningen for deg.

Trygghet

Hos oss er du i beste hender. Din trygghet og sikkerhet settes først, og vi tilpasser behandlingen i forhold til din situasjon og dine behov. Personlig oppfølging er en selvfølge, og etter en operasjon er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli så fornøyd som mulig med resultatet, og for at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Kvalitet

Med over 20 års erfaring fra estetisk og plastisk kirurgi, har høy kompetanse og faglig dyktighet blitt Oslo Plastikkirurgis identitet. Vi er meget kvalitetsbevisste, og alt av utstyr og proteser er av førsteklasses kvalitet – nettopp for å ivareta din sikkerhet som pasient og for at du skal få et optimalt og naturlig resultat.

Kontakt oss

Vi utfører blant annet plastiske operasjoner innen brystforstørrelse med implantat eller med eget fettvev, bukplastikk, figurforming, neseplastikk, ansiktsløft, panneløft og labiaplastikk (underlivsplastikk).

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 22 55 42 90, eller via kontaktskjemaet vårt for mer informasjon og konsultasjon.

Last ned helseopplysningsskjema

Bor du et stykke unna Oslo kan du fylle ut helseopplysningsskjemaet nedenfor og sende det inn sammen med bilder av det du ønsker behandlet til oss på mail, fax eller pr. post å få en forhåndsvurdering av ditt behov.

Personalet

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarlig plastikkirurg

Anne H. Holseth

Autorisert helsesekretær

Trond Haukebøe

Anestesilege

Per Elieson

Anestesisykepleier

Lena Torske

Operasjonssykepleier

Lena Løvfold

Operasjonssykepleier

Othilie Torske

Sekretær og koordinator

Cecilie Westby

Medisinsk sekretær

Plastikkirurgi - også kalt plastisk kirurgi

Plastikkirurgi, også kjent som plastisk kirurgi, har røtter som strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Likevel er det først i forrige århundre at plastikkirurgi har fått sin nåværende form og popularitet som et eget spesialområde. Behovet for rekonstruksjon, spesielt etter andre verdenskrig, har gjort et estetisk tiltalende utseende viktigere enn før. I de senere år har kosmetisk kirurgi opplevd en betydelig økning i etterspørsel, blitt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for mange.

Estetisk kirurgi og naturlig harmoni

Skjønnhet er subjektivt, og små avvik kan gjøre et utseende både unikt og vakkert. Hver kropp og hvert ansikt er naturlig asymmetrisk. Målet med estetisk kirurgi er å oppnå en naturlig harmoni og balanse. Plastikkirurgi inkluderer teknikker som forbedrer utseendet gjennom kirurgiske og medisinske behandlinger. Dette innebærer ofte å bevare et normalt utseende, samt å forynge eller forbedre.

Aldring og plastikkirurgi

Aldring er en naturlig del av livet, og det er viktig å forstå hvordan aldersfaktorer påvirker resultatet av plastikkirurgi. Røyking, stress, overdreven soling, overvekt, alkohol og usunt kosthold kan fremskynde aldring og øke risikoen ved operasjoner. Disse faktorene kan også påvirke sjansene for et vellykket resultat.

Forventninger og realiteter

Plastikkirurgi er ikke en løsning på alle livets problemer og heller ikke en slankemetode. Inngrep som fettfjerning og brystreduksjon er ikke ment for vekttap, men kan bidra til å rette opp uønskede forandringer og gi et lite pluss til de som allerede er i harmoni med seg selv. Brukt riktig kan plastikkirurgi på ansikt eller kropp være en positiv opplevelse og bidra til å lindre fysiske, sosiale og psykiske ubehag.

Viktigheten av riktig forberedelse

Det er avgjørende å være klar over egne ønsker og forventninger, og diskutere disse grundig med plastikkirurgen under konsultasjonen. Hos Oslo Plastikkirurgi er din sikkerhet høyeste prioritet, og vi streber etter å oppnå naturlige og optimale resultater. Vi tilbyr individuelle behandlinger og metoder på et høyt internasjonalt nivå, med fokus på kompetanse og kvalitet innen estetisk kirurgi.

Kontaktskjema

Dersom du ønsker å vite mer eller har spørsmål,
benytt skjemaet så svarer vi deg i løpet av kort tid.

Ønsker du å bestille en time kan du gjøre det her.