.se

Om vår klinikk

Høy kvalitet og individuell behandling

Oslo Plastikkirurgi er en veletablert klinikk på Frogner i Oslo, siden oppstarten i 2002. I renoverte, innbydende lokaler står vårt kvalifiserte team klare til å ta imot deg.

Oslo Plastikkirugi kombinerer spesialistkirurgisk kompetanse med veiledning, omsorg og oppfølging av deg som pasient. Vi tilbyr individuell behandling og høy kvalitet innenfor plastikk- og kosmetisk kirurgi.

Vårt mål er å tilby våre pasienter høy kvalitet og individuell behandling innenfor plastikk- og kosmetisk (estetisk) kirurgi. Videre følger vi fagets internasjonale utvikling og retningslinjer, samtidig som vi tar hensyn til dine behov og ønsker – i den grad det er forsvarlig med den medisinske etikken. Tilstede under operasjonene har vi alltid en kvalifisert anestesilege/anestesi sykepleier og en kvalifisert operasjonssykepleier.

Kontaktskjema

Dersom du ønsker å vite mer eller har spørsmål,
benytt skjemaet så svarer vi deg i løpet av kort tid.

Trygghet

Hos oss er du i beste hender. Din trygghet og sikkerhet settes først, og vi tilpasser behandlingen i forhold til din situasjon og dine behov. Personlig oppfølging er en selvfølge, og etter en operasjon er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli så fornøyd som mulig med resultatet, og for at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Kvalitet

Med over 20 års erfaring fra estetisk og plastisk kirurgi, har høy kompetanse og faglig dyktighet blitt Oslo Plastikkirurgis identitet. Vi er meget kvalitetsbevisste, og alt av utstyr og proteser er av førsteklasses kvalitet – nettopp for å ivareta din sikkerhet som pasient og for at du skal få et optimalt og naturlig resultat.

Kontakt oss

Vi utfører blant annet plastiske operasjoner innen brystforstørrelse med implantat eller med eget fettvev, bukplastikk, figurforming, neseplastikk, ansiktsløft, panneløft og labiaplastikk (underlivsplastikk).

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 22 55 42 90, eller via kontaktskjemaet vårt for mer informasjon og konsultasjon.

Helseopplysningsskjema

Bor du et stykke unna Oslo kan du fylle ut helseopplysningsskjemaet nedenfor og sende det inn sammen med bilder av det du ønsker behandlet til oss på mail, fax eller pr. post å få en forhåndsvurdering av ditt behov.

Trykk her for å laste ned helseopplysningsskjema.

Personalet

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarlig plastikkirurg

Anne H. Holseth

Autorisert helsesekretær

Trond Haukebøe

Anestesilege

Per Elieson

Anestesisykepleier

Lena Torske

Operasjonssykepleier

Lena Løvfold

Operasjonssykepleier

Othilie Torske

Sekretær og koordinator

Cecilie Westby

Medisinsk sekretær

Kontaktskjema

Dersom du ønsker å vite mer eller har spørsmål,
benytt skjemaet så svarer vi deg i løpet av kort tid.