Boken: Bli kjent med Dr. Kalaajis tidløse guide til plastikkirurgi

Dr. Kalaajis bok om plastikkirurgi fortsetter å veilede og inspirere

Selv om ‘Plastic and Aesthetic Regenerative Surgery and Fat Grafting: Clinical Application and Operative Techniques‘ ble utgitt i 2022, fortsetter den å være en uunnværlig ressurs for både fagfolk og pasienter interessert i det nyeste innen plastikkirurgi. Boken tilbyr en omfattende gjennomgang av regenerative teknikker og fettransplantasjoner, og presenterer banebrytende metoder for estetisk forbedring og operative prosedyrer.

Global ekspertise lokalt tilgjengelig

Dr.med Amin Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi, er anerkjent både i Norge og internasjonalt for sitt bidrag til plastikkirurgiens verden. 

Med sin posisjon i redaksjonen av ‘European Journal of Plastic Surgery‘, fortsetter han å påvirke og forme feltet globalt. Hans dyptgående forståelse av hvordan kulturelle, tradisjonelle og filosofiske tilnærminger varierer på tvers av Europa, beriker hans praksis og læren han deler gjennom sin bok.

En bok med vedvarende verdi

Boken fortsetter å være en ledende kilde til kunnskap. Dr. Kalaaji har gjennom sitt arbeid og forskning, ikke bare bevist sin ekspertise, men også sin evne til å innovativt tenke på pasientenes behov og de teknologiske fremskrittene i kirurgien.

Vurderer du estetiske forbedringer eller er nysgjerrig på de nyeste metodene innen plastikkirurgi, tilbyr Dr. Kalaajis bok er en sjelden innsikt i et felt i konstant utvikling. La deg inspirere og informere av en av de fremste ekspertene i bransjen.

En hyllest til tillit: 22 År med dedikasjon og suksess

Gjennom de siste 22 årene har pasientenes tillit til Dr. Amin Kalaaji og Oslo Plastikkirurgi har vært en bærebjelke i vår praksis. Deres verdifulle erfaringer og tilbakemeldinger har vært essensielle og har spilt en avgjørende rolle i utarbeidelsen av denne boken. Dr. Kalaaji, sammen med hele sitt team, takker for muligheten til å levere behandlinger på det høyeste nivået innen estetisk plastikkirurgi. Dette engasjementet for faglig utmerkelse tjener ikke bare våre nåværende pasienter, men bidrar også til å forme fremtidige generasjoner ved å fremme vitenskapelig innovasjon og kontinuerlig dedikasjon.

Her finner du mer informasjon om boken:

Boken kan bestilles her eller på Amazon her.

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »