Ansikt, Øye, Ører

Ansiktskirurgi omfatter alle kirurgiske inngrep som kan gjøres i ansiktet. I Oslo plastikk har vi en rekke inngrep som vi utfører for våre kunder. Noen vil gjøre endringer på nese, ører, eller andre deler av ansiktet.

Etterhvert som vi blir eldre får mange overskudd av hud i ansiktet. Det er grunnet biologiske endringer og ytre faktorer som sol, forurensning og røyking. Kroppen produserer mindre og mindre kollagen og elastin når vi blir eldre. Dette fører til at huden blir mindre elastisk og rynker kan oppstå.

Inngrep og behandlinger i ansiktet er meget populært for å fjerne trekk i ansiktet som gjør at man ser eldre ut. Dette kan være alt fra oppstramming av ansiktet, som for eksempel ansiktsløft eller panneløft. Behandling og inngrep i ansiktet er ikke alltid grunnet alderdom, men ønsket om å få ordnet på utseende.

Be om veiledning og råd

De beste rådene kan vi gi ansikt til ansikt. Vi vil veilede deg til den beste løsningen for deg.

Ansvarlig lege er Dr. Amin Kalaaji, overlege dr.med, spesialist i plastikkirurgi og klinikksjef ved Oslo Plastikkirurgi, og leder for Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har mange verv og holder foredrag og opplæring verden rundt. Dette kommer alle våre pasienter til gode da han alltid er oppdatert på de nyeste og mest avanserte behandlinger og operasjonsteknikker. 

Pasientsikkerheten, høy kvalitet og individuell behandling veier alltid høyest hos oss på Oslo Plastikkirurgi.