Fettsuging mage

Fjerning av fettansamlinger rundt magen gjennom fettsuging er det enkleste området å fjerne fettansamlinger på kroppen. Fettsuging også kalt liposkulptur er en metode hvor fettansamlinger blir fjernet enten med hjelp av en kanyle, laser, ultralyd eller maskin. Metoden som vi bruker i Oslo Plastikk er med kanyle og små åpninger i huden. Det sprøytes først inn en lokalbedøvelsesblanding, deretter suges fettet ut. Vi bruker Micro air (PAAL) Vibrasjons maskin som er en effektiv metode for å fordele trykket jevn i vevet.

Resultatet er en reduksjon av fettansamlinger rundt mageregionen. En problemstilling som ofte oppstår er løs hud etter endt behandling. Dette blir oftest unngått ettersom kirurgen vil vurdere dette før inngrepet utføres. Dette løses med at hud blir operert vekk etter at fettet er fjernet under inngrepet.

Fettsuging av mage er en trygg og god metode for å korrigere kroppens fasong. Fettsuging av mage må ikke forveksles med overvektskirurgi. Fettsuging er hovedsakelig egnet til å bedre figuren til normalvektige mennesker.

Be om veiledning og råd

De beste rådene kan vi gi ansikt til ansikt. Vi vil veilede deg til den beste løsningen for deg.

Ansvarlig lege er Dr. Amin Kalaaji, overlege dr.med, spesialist i plastikkirurgi og klinikksjef ved Oslo Plastikkirurgi, og leder for Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har mange verv og holder foredrag og opplæring verden rundt. Dette kommer alle våre pasienter til gode da han alltid er oppdatert på de nyeste og mest avanserte behandlinger og operasjonsteknikker. 

Pasientsikkerheten, høy kvalitet og individuell behandling veier alltid høyest hos oss på Oslo Plastikkirurgi.