Intimkirurgi Oslo - erfaringer, priser og resultater

Bli kvitt ubehag og forbedre din selvtillit med intimkirurgi. Våre behandlinger, som omforming av kjønnslepper, fettfjerning eller -injisering, og oppstramming, kan redusere ubehag under daglige aktiviteter, samleie eller etter fødsel og aldring. Formålet er å lindre ubehag og styrke selvtilliten. Les om priser, resultater og pasienterfaringer før du tar en beslutning.

spørsmål og svar om intimkirurgi (1)

Våre tjenester

Labiaplastikk korrigerer forstørrede eller asymmetriske kjønnslepper for bedre estetikk, komfort, hygiene eller smertelindring. Vi fokuserer på ditt velvære og dine ønsker.

Les mer >

Individuelle variasjoner i intimområdet er naturlige, men ubehag kan oppstå. Labia minora plastikk korrigerer dette for bedre komfort og livskvalitet med et diskret arr.

Les mer >

Vaginaplastikk strammer opp vaginalvev for bedre kontroll og komfort, ofte nødvendig etter fødsel, aldring eller andre årsaker til slapphet.

Les mer >

Figurforming av venusberget fjerner uønsket fett mellom magen og kjønnsleppene gjennom små snitt, forbedrer komfort og utseende.

Les mer >

Reduksjon av ytre kjønnslepper korrigerer størrelsesavvik gjennom figurforming, fettinjeksjon eller kirurgi, vanligvis uten synlige arr. Behandlingen skreddersys individuelt for beste resultat, og kan lindre ubehag, forbedre estetikk og øke selvtilliten.

Les mer >

Klitoris operasjon (løft av klitorishetten) korrigerer ujevnheter eller overskuddshud rundt klitoris. Prosedyren utføres med lokalbedøvelse eller sedasjon, ofte sammen med labiaplastikk, og påvirker kun huden rundt klitoris, ikke selve klitoris.

Les mer >

Vaginaplastikk strammer opp vaginalvev for bedre kontroll og komfort, ofte nødvendig etter fødsel, aldring eller andre årsaker til slapphet.

Les mer >

Oppstramming av skjedeinngangen gjøres med fettransplantasjon eller kirurgi for å motvirke utvidelse etter fødsel eller aldring. Fett injiseres for å gjøre skjedeinngangen trangere, og det legges til ekstra fett for å kompensere for at kroppen absorberer ca. 30% av det injiserte fettet.

Les mer >

Hvorfor velge Oslo Plastikkirurgi?

Erfarne kirurger

Med mer enn 20 års erfaring innen plastikkirurgi er vår ledende kirurg, Dr. Kalaaji, ekspert innen fettransplantasjon og har skrevet en bok om plastikkirurgi.

Moderne fasiliteter

Vi benytter oss av toppmoderne utstyr og fasiliteter for å sikre best mulig resultater.

Personlig omsorg

Vi legger stor vekt på personlig omsorg og tilpasser behandlingen etter dine unike behov.

Anmeldelser og erfaringer

Les om våre pasienters erfaringer og resultater. Klikk her for anmeldelser og historier.

Kvinne (41) som fikk utført intimkirurgi

«….Jeg var født med store indre kjønnslepper, såpass store at jeg fikk kroniske infeksjoner og hadde smertefulle sår der ofte.  Dro til lege og fikk resept på medisiner jeg måtte ta 1 gang i uken i seks måneder, for å forhindre soppinfeksjon. Med en gang jeg sluttet med de, så kom det tilbake.  Det var et evig slit å ha vondt der, jeg kunne ikke sitte med beina i kryss fordi da klemte det på de. Jeg kunne ikke bruke pene jeans daglig fordi de ga meg sår….»

Les mer >

Bestill konsultasjon

Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon og få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med intimkirurgi.

Din partner for intimkirurgi

Vi er her for å støtte deg på reisen mot økt komfort og selvtillit. Våre spesialister står klare til å tilby førsteklasses behandling i en trygg og innbydende atmosfære.