Pasienthistorier

Her er noen pasientuttalelser som vi har valgt å vise helt anonymt i den målsetningen om å illustrere pasienters opplevelse før, under og etter operasjonen. Dette for informasjonens skyld. Vi har forsøkt å unngå for mye ”selvskryt” da dette ikke er hensikten, kun å formidle pasienters erfaring etter å gjennomgått en operasjon hos oss. For ordens skyld har vi valgt å publisere uttalelsene slik de er sendt oss og de har ikke blitt redigert.

Tilbakemelding fra en pasient som har fått utført neseplastikk

November 2023

«I’ve been bothered by my old nose since childhood and it had a significant impact on my self-esteem since then. Every accidental glimpse of my reflection would instantly affect my mood.

After the surgery and now 3 months post-op, my nose appears incredibly natural, it compliments my facial features perfectly and there are no visible scars. It’s as though I was born with it.

The healing process was surprisingly fast and nearly painless with no bruising. While I initially pursued this surgery for aesthetic reasons,

I found that I barely think about my appearance anymore. I can now carelessly enjoy my day without the constant worry about how I look. It gave me that extra boost of confidence that I needed.

I’m incredibly grateful to my plastic surgeon for this life-changing transformation!»

google star

Pasienten ønsker å være anonym

Tilbakemelding av en pasient (41 år) som fikk utført Intimkirurgi operasjon i vår klinikk Oslo plastikkirurgi

Mai 2023

«Jeg søkte opp å leste litt om forskjellige kirurger og klinikker, til jeg kom til beslutningen om å velge Oslo Plastikk kirurgi hos Dr. Amin Kalaaji. Det var den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Oslo plastikk kirurgi er ikke bare opptatt av at pasienten skal synes resultatet er «OK», de ønsker at du skal bli ordentlig fornøyd, noe som er kjempebra. De opererer heller ikke når de ikke synes det er nødvendig i det hele tatt, som sier mye om hvor god moral de har. 

Alt av utstyr er sterilt, jeg hadde en stor operasjon men fikk ikke infeksjon selv om det er et område med stor infeksjonsrisiko. Personalet er utrolig hyggelig, anestesilegen og kirurgen er vanvittig dyktig. Labiaplastikk har et dårlig rykte, antageligvis fordi det blir sett på som å ikke elske seg selv slik man er – men slik er det simpelten ikke i alle tilfeller.

Jeg var født med store indre kjønnslepper, såpass store at jeg fikk kroniske infeksjoner og hadde smertefulle sår der ofte.  Dro til lege og fikk resept på medisiner jeg måtte ta 1 gang i uken i seks måneder, for å forhindre soppinfeksjon. Med en gang jeg sluttet med de, så kom det tilbake.  Det var et evig slit å ha vondt der, jeg kunne ikke sitte med beina i kryss fordi da klemte det på de. Jeg kunne ikke bruke pene jeans daglig fordi de ga meg sår.  

Jeg er kvinne, og undertøy er jo noe vi liker å kjøpe, men jeg hadde så store kjønnslepper at det var mange undertøy jeg ikke kunne bruke, enten fordi kjønnsleppene stakk ut på sidene eller fordi jeg fikk sår av f.eks. blondetruser.  Samleie var komplisert fordi leppene kunne bli revet av friksjonen som resulterte i at det gjorde vondt. Jeg kan forstå de som kjemper for at man skal elske seg selv og at man ikke skal ty til kirurgi der det ikke er nødvendig, fordi det er jeg enig i – men da må de også forstå at å ta labiaplastikk når man trenger det, er helt riktig avgjørelse det også. I flere år har dette vært min største plage, og Dr. Amin Kalaaji tok vekk all smerten min. Tusen takk for det, du har forandret livet mitt for alltid.»

google star

Pasienten ønsker å være anonym

Mars 2023 | Google Omtale fra vår pasient

Jeg ble definert som invalid på Rikshospitalet i 2021. Da kunne jeg nesten ikke gå, grunnet "heel fatpad syndrom". Jeg hadde søkt hjelp i 3 år, men fikk høre av alt medisinsk personell jeg oppsøkte, at ødelagte fettputer i hælene ikke kunne fikses. Så fant jeg dr Kalaaji. Etter to operasjoner utført av det som må være indrefileten av kirurger, føles det nå som om jeg har fått livet i gave på nytt. Man tenker ikke på evnen til å gå før den blir borte, og det å få den tilbake er helt fantastisk.

Oslo Plastikkirurgi anbefales på det varmeste.
Ingun Stræde

Tilbakemelding fra vår kollega!

Alltid hyggelig med tilbakemelding fra kollegaer! Dette ifra UK kollega som har benyttet seg av metoden vår i hele 6 år ved korrigering av inverte brystvorter med stort hell og mange fornøyde pasienter.

Fra vår BBL-pasient Linda 35, operert Mai 2022!

«I 2018 dro til jeg Tyrkia, hvor jeg fikk utført en BBL-operasjon. Jeg fikk kun en samtale med kirurgen og det var rett før operasjonen. Han spurte meg om jeg ønsket en stor bakdel, jeg svarte at jeg ønsket bakdelen naturlig og ikke så veldig stor. Jeg fikk vite etter operasjonen at det hadde blitt overført en kilo fett fra kroppen min i hver rumpeball, til sammen to kilo. Resultatet var selvfølgelig kjempeujevnt, usymmetrisk, og det var dype innsøkk flere steder. Magen ble også ødelagt i denne prosessen, på grunn av at kirurgen tok ut for mye fett.

Jeg har ujevnheter og løs hud på magen som resultat av hvor mye fett de tok ut. Jeg var helt knust etter dette. Jeg hadde flere komplekser etter operasjonen enn før operasjonen. Jeg skammet meg så mye. Jeg turte ikke lengre å ta på meg badetøy, treningstights eller andre plagg som kunne vise ujevnhetene. Jeg angret masse på operasjonen som ble utført i Tyrkia. Jeg er klar over at det å reise til Tyrkia for en operasjon er en kjempe risiko, jeg gjorde et dumt valgt og anbefaler ingen å reise til Tyrkia for å operere seg.

Fra 2018 til 2021, så hadde jeg kjempe lyst til å operere bakdelen til et mer naturlig resultat, da det var tydelig at noe så feil ut. Magen bestemte jeg meg for å vente med til jeg er ferdig med å få barn. Jeg gjorde masse søk på kirurger i Norge og jeg dro på konsultasjoner i Oslo området. Jeg bestemte meg til slutt til å operere hos dr. Amin Kalaaji. Inntrykket jeg hadde var at ingen andre var like kvalifisert som han til å kunne rette opp. Jeg opplevde dr. Amin Kalaaji som profesjonell, imøtekommende og lydhør til hva jeg tenkte og hva resultat jeg forventet. Jeg ønsket både bakdelen og hoftene mindre, for de så ikke naturlig ut. Jeg ønsket mer symmetri og jevnere resultat. Jeg ønsket også at dype innsøkk skulle forsvinne på en eller annen måte. Dr. Amin Kalaaji var direkte og ærlig i forhold til hva resultat jeg kunne forvente. Han påpekte også ting som jeg ikke tenkte over som kunne forverre resultatet. Han ønsket for eksempel å være nøye med å ikke ta ut for mye fett, for da kunne jeg få løs hud etter operasjonen. Han var fokusert på detaljer og operasjonen han utførte var detaljarbeid. Resultatet har blitt kjempebra. Det er tatt ut nok fett, uten at jeg har fått løs hud. Det er mer symmetri. Innsøkk har også blitt fylt med fett for å få et jevnere resultat. Jeg ser naturlig ut og jeg har faktisk turt å ha på meg badetøy etter så mange år. Jeg er kjempetakknemlig. Jeg anbefaler dr. Amin Kalaaji på det aller varmeste.

Jeg vil også legge til at jeg ble god tatt vare på av teamet hans. Jeg opplevde de alle som empatiske hvor de tok vare på meg både før og etter operasjonen. Man blir sårbar i en slik setting, det er veldig fint å oppleve at man da blir ivaretatt.»

Vår bukplastikkpasient – kvinne 42, operert August 2022

I’m very satisfied just about 6 weeks I´m feeling much better. Applause to all the staffs. you can’t even see the cutting marks. wonderful job done. i can recommend them to everyone.

(Oversatt av Google) Jeg er veldig fornøyd etter omtrent 6 uker, jeg føler meg mye bedre. Applaus til alle staber. du kan ikke engang se skjæremerkene. fantastisk jobb gjort. jeg kan anbefale dem til alle.

Se den fine videoen fra vår pasient!

Fettransplantasjon til føttene og hun kan gå igjen! Går topptur et drøyt halvår etter operasjonen i januar 2022.

Fettransplantasjonpasient hvor vi flyttet fett til under føttene – footpad syndrome

2 1/2 month since the fat transplantation in my heels and fore feet, and now I'm walking bare foot for the first time in three years! Fantastic🤩. Still some recovery, still some patience needed, but this is looking really good for the time being. April 2022

Neseplastikkirurgi-pasient:

Dr. Kalaaji har vært kjempeflink, da jeg opererte nesa mi så følte jeg meg komfortabel og det var ingen vondt, trodde at jeg kommer til å smerte, men det var rart at jeg følte ingenting. Et år siden jeg hadde operert meg med et godt resultat og ser ut veldig naturlig. Tusen takk dr. Kalaaji og ansette i klinikken dere var kjempeflinke og hyggelige. Mai 2022

Vår BBL-pasient:

Jeg var hos Dr.Kalaaji i februar for å ta en BBL-operasjon og er kjempefornøyd med resultatet mitt. Det endelige resultatet etter en slik operasjon ser man etter 6mnd, men ser allerede stor forskjell. Han og teamet hans tok så godt vare på meg. Han er rettferdig med pris, god kommunikasjon og utførte det jeg ba han om å gjøre. Planen min var egentlig å reise til utlandet slik mange andre gjør ved en BBL-operasjon, men er glad for å ha gjort det hos Dr.Kalaaji hvor jeg har fått god oppfølgning i etterkant. Februar 2022

Kvinne 41 fettransplantasjon

(Original) Absolutely fantastic… I needed significant fat grafting for correction in the symmetry of the lower legs due to complications with my legs from birth. I approached a surgeon in the uk who explained that the amount of fat I needed to transfer would be extremely specialist and, in his opinion, the leading dr in the world for this was dr Kalaaji at Oslo Plastikkirurgi.

From the moment I contacted dr Kalaaji he and his staff have gone beyond my highest expectations. Before surgery I had numerous video consultations with dr Kalaaji discussing my requirements and helping me understand the process, I have had prompt responses to all my queries and been kept up to date every step of the way via email from the lovely June at reception.

On the day of the surgery, I was made to feel at ease, and I cannot thank the staff enough for this, the nurse and anesthetist were really wonderful people with such a kind and calming presence, I feel so lucky to have been able to get a space to be operated on in this clinic… I would highly recommend dr Kalaaji and his wonderful team to anyone and would trust them with my closest loved ones.

Thank you so much to Dr Kalaaji and your fabulous team 😊
- October 2021

(Oversatt av Google) Helt fantastisk... Jeg trengte betydelig fettransplantasjon for å korrigere symmetrien til mine legger på grunn av komplikasjoner med bena mine fra fødselen. Jeg henvendte meg til en kirurg i Storbritannia som forklarte at fettmengden jeg trengte å overføre ville være ekstremt spesialist, og etter hans mening var den ledende doktoren i verden for dette dr Kalaaji ved Oslo Plastikkirurgi.

Fra det øyeblikket jeg kontaktet dr Kalaaji har han og hans stab gått utover mine høyeste forventninger. Før operasjonen hadde jeg en rekke videokonsultasjoner med dr. Kalaaji som diskuterte kravene mine og hjalp meg med å forstå prosessen, jeg har fått raske svar på alle spørsmålene mine og blitt holdt oppdatert hvert trinn på veien via e-post fra den vakre June i resepsjonen.

På operasjonsdagen følte jeg meg vel og jeg kan ikke takke personalet nok for dette, sykepleieren og anestesilege var virkelig fantastiske mennesker med en så snill og beroligende tilstedeværelse, jeg føler meg så heldig som har fått en plass for å bli operert på denne klinikken... Jeg vil anbefale dr Kalaaji og hans fantastiske team til alle og vil stole på dem med mine nærmeste.

Tusen takk til Dr Kalaaji og ditt fantastiske team 😊 -Oktober 2021

Kvinne 24 år – intimkirurgi

”Jeg søkte opp å leste litt om forskjellige kirurger og klinikker, til jeg kom til beslutningen om å velge Oslo Plastikk kirurgi hos Dr. Amin Kalaaji. Det var den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Oslo plastikk kirurgi er ikke bare opptatt av at pasienten skal synes resultatet er “OK”, de ønsker at du skal bli ordentlig fornøyd, noe som er kjempebra. De opererer heller ikke når de ikke synes det er nødvendig i det hele tatt, som sier mye om hvor god moral de har. Alt av utstyr er sterilt, jeg hadde en stor operasjon men fikk ikke infeksjon selv om det er et område med stor infeksjonsrisiko. Personalet er utrolig hyggelig, anestesilegen og kirurgen er vanvittig dyktig. Labiaplasty har et dårlig rykte, antageligvis fordi det blir sett på som å ikke elske seg selv slik man er – men slik er det simpelten ikke i alle tilfeller. Jeg var født med store indre kjønnslepper, såpass store at jeg fikk kroniske infeksjoner og hadde smertefulle sår der ofte. Dro til lege og fikk resept på medisiner jeg måtte ta 1 gang i uken i seks måneder, for å forhindre soppinfeksjon. Med en gang jeg sluttet med de, så kom det tilbake. Det var et evig slit å ha vondt der, jeg kunne ikke sitte med beina i kryss fordi da klemte det på de. Jeg kunne ikke bruke pene jeans daglig fordi de ga meg sår. Jeg er kvinne, og undertøy er jo noe vi liker å kjøpe, men jeg hadde så store kjønnslepper at det var mange undertøy jeg ikke kunne bruke, enten fordi kjønnsleppene stakk ut på sidene eller fordi jeg fikk sår av f.eks. blondetruser. Sex var komplisert pga leppene kunne bli revet av friksjonen som resulterte i at det gjorde vondt. Jeg kan forstå de som kjemper for at man skal elske seg selv og at man ikke skal ty til kirurgi der det ikke er nødvendig, fordi det er jeg enig i – men da må de også forstå at å ta labiaplasty når man trenger det, er helt riktig avgjørelse det også. I flere år har dette vært min største plage, og Dr. Amin Kalaaji tok vekk all smerten min. Tusen takk for det, du har forandret livet mitt for alltid.” 16.01.2020

Kvinne 18 år – brystforstørring med implantater

”Hei! Jeg vil bare fortelle dere at servicen hos dere er helt super! Er utrolig glad og takknemlig for at dere har tatt så godt vare på meg som kunde/pasient. Håper det er mange gode tilbakemeldinger til dere, for det fortjener dere veldig, veldig masse. 20.06.2014

Kvinne 41 år – neseplastikk

”Hei! Nå er endelig bandasjen på nesen fjernet. Jeg antar stingene løses opp av seg selv? Det har oppstått “gnagsår” på nesevingene, der det var støttet opp. Det ene er litt betent. Skal jeg bare smøre litt med Fucidin? Du må hilse legen å si at jeg er superfornøyd! Jeg har grått av resultat ved hver operasjon, men denne gangen var det gledestårer. Utgangspunktet er meget lovende 🙂 Tusen, tusen takk! Tanken på at jeg kanskje kan gå gjennom resten av livet uten at nesen skal få plage meg daglig, er litt merkelig. 29.10.2019

Kvinne 28 – Korrigere invertere brystvorter

”Jeg ble operert for inverterte brystvorter hos dere for en stund tilbake, og er veldig fornøyd. En av grunnene til at jeg ønsket dette var fordi jeg ville amme dersom jeg fikk barn, i og med at brystvortene var såpass innovervendt så tror jeg det kunne blitt en utfordring. Jeg har nå fått en liten baby, og amming går kjempefint.” 22.06.2020

Kvinne 46 år – Stor bukplastikk med muskeloppstramming og figurforming

”Jeg har blitt operert med mage/bukplastikk på Oslo Plastikkirurgi. Jeg har definitivt et positivt bilde av klinikken. Jeg jobber selv i helsevesenet og er veldig opptatt av profesjonalisme, topp service og renslighet. Jeg må si med hånden på hjerte at jeg fant alt dette på Oslo Plastikkirurgi. Dr.Kajaali gir veldig profesjonelt inntrykk. Allerede fra min første telefonsamtale møte jeg en veldig hyggelig og imøtekommende sekretær som jeg hadde en veldig bra kommunikasjon med (via telefon, sms og e-mail) gjennom hele prosessen. Telefonen blir tatt med en gang man ringer til klinikken. Da jeg kom til min første konsultasjon med dr.Kalaaji, la jeg med en gang merke til veldig rene og moderne lokaler. Jeg møte en hyggelig, rolig og profesjonell kirurg. Det satet jeg stor pris på. Han forklarte med veldig nøye hva var hans visjon med operasjonen og hvordan han ville gjøre det. Han spurte flere ganger om jeg var enig med ham, og det var jeg absolutt. Vi hadde ingen kommunikasjonsproblemer. Dr.Kalaaji snakker veldig forståelig skandinavisk. Jeg fikk prismessig et bra tilbud. Hos andre hadde jeg måttet betalt mye en høyere pris for mindre arbeid. Jeg var fornøyd både med tilbudet og hans kompetanse, Jeg følte meg 100% trygg og ivaretatt fra start til slutt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet i dag. 29.09.2014