Intimkirurgi Omtale – Mai 2023

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger fra våre pasienter, her er tilbakemelding av en pasient (41 år) som fikk utført Intimkirurgi operasjon i vår klinikk Oslo plastikkirurgi for en tid tilbake. Her valgte  vi å vise den eksakte teksten sitert av pasient på sin tilbakemelding.

«Jeg søkte opp å leste litt om forskjellige kirurger og klinikker, til jeg kom til beslutningen om å velge Oslo Plastikk kirurgi hos Dr. Amin Kalaaji. Det var den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt.

Oslo plastikk kirurgi er ikke bare opptatt av at pasienten skal synes resultatet er «OK», de ønsker at du skal bli ordentlig fornøyd, noe som er kjempebra. De opererer heller ikke når de ikke synes det er nødvendig i det hele tatt, som sier mye om hvor god moral de har. 

Alt av utstyr er sterilt, jeg hadde en stor operasjon men fikk ikke infeksjon selv om det er et område med stor infeksjonsrisiko. Personalet er utrolig hyggelig, anestesilegen og kirurgen er vanvittig dyktig. Labiaplastikk har et dårlig rykte, antageligvis fordi det blir sett på som å ikke elske seg selv slik man er – men slik er det simpelten ikke i alle tilfeller.

Jeg var født med store indre kjønnslepper, såpass store at jeg fikk kroniske infeksjoner og hadde smertefulle sår der ofte.  Dro til lege og fikk resept på medisiner jeg måtte ta 1 gang i uken i seks måneder, for å forhindre soppinfeksjon. Med en gang jeg sluttet med de, så kom det tilbake. 

Det var et evig slit å ha vondt der, jeg kunne ikke sitte med beina i kryss fordi da klemte det på de. Jeg kunne ikke bruke pene jeans daglig fordi de ga meg sår. 

Jeg er kvinne, og undertøy er jo noe vi liker å kjøpe, men jeg hadde så store kjønnslepper at det var mange undertøy jeg ikke kunne bruke, enten fordi kjønnsleppene stakk ut på sidene eller fordi jeg fikk sår av f.eks. blondetruser. 

Samleie var komplisert pga leppene kunne bli revet av friksjonen som resulterte i at det gjorde vondt.

Jeg kan forstå de som kjemper for at man skal elske seg selv og at man ikke skal ty til kirurgi der det ikke er nødvendig, fordi det er jeg enig i – men da må de også forstå at å ta labiaplastikk når man trenger det, er helt riktig avgjørelse det også. 

I flere år har dette vært min største plage, og Dr. Amin Kalaaji tok vekk all smerten min.

Tusen takk for det, du har forandret livet mitt foralltid.»

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »