SOFCEP (FRENCH SOCIETY OF AESTHETIC PLASTIC SURGEONS) 30TH CONGRESS 2017 I MARSEILLE, FRANKRIKE

SOFCEP (French Society of Aesthetic Plastic Surgeons) 30th Congress 2017 i Marseille, Frankrike

Overlege dr. Kalaaji ved Oslo Plastikkirurgi deltok på SOFCEP (French Society of Aesthetic Plastic Surgeons) 30th Congress 2017 i Marseille, Frankrike som Faculty medlem, moderator og gjesteforeleser.

Han holdt foredrag om brystforstørring med eget fett (fettransplantasjon) hvilket han har årelang erfaring i og sammenliknet de ulike teknikkene han har utviklet gjennom årenes løp der han sammenliknet 122 tilfeller som har gjennomført dette inngrepet ved Oslo Plastikkirurgi. Stadig flere etterspør denne typen brystforstørring istedenfor innsetting av implantater for å forbedre formen og volumet. Mange velger også å fjerne de gamle protesene og heller sette inn eget fett da dette føles mer naturlig for pasienten. Pasienter som har vært plaget med innkapsling av brystimplantatene har hatt god effekt av å fjerne disse og  heller transplantere eget fett. Noen pasienter som har innlagte implanter vil beholde disse, men ønsker mer fylde. De kan ha god nytte av en fettransplantasjon i tillegg. 

 
Han deltok også som moderator og møteleder under forelesningene om emnet kvinnelig intimkirurgi.

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »