NEWS: Sarajevo! 23-25 Juni 2022

Vår overlege dr. Amin Kalaaji var invitert til BHAAAS, Sarajevo, Bosnia Herzegovina for at holde forelesningen innen noen av de mest aktuelle tema innen estetisk plastikkirurgi per i dag.

Klinikkens overlege Dr. Kalaaji var der og foreleste om «Periorbital fat grafting, avoiding complications and getting favorable results» og «Intimate rejuvenation», og fikk selv faglig påfyll fra anerkjente plastikkirurger som delte sine erfarenheter og teknikker ved konferansen.

Periorbital foryngelse består i hovedsak av både noninvasiv foryngelse og kirurgisk foryngelse.

Intim foryngelse er en serie kirurgiske teknikker som brukes på den kvinnelige kjønnsregionen for å løse estetiske og funksjonelle problemer. Type kirurgisk behandling vil avhenge av det aktuelle genitale problemet. Klinikkens overlege har mange års erfaring med slike inngrep og forsket innen tema. Vi ønsker å holde oss faglig oppdatert til enhver tid, slik vi kan tilby våre pasienter de nyeste og sikreste teknikkene, slik at de kan føle seg godt ivaretatt hos oss.

Plastisk kirurgi-symposium på de 13. BHAAAS-dagene fikk den høyeste rangeringen fra verdens medisinske fagpublikum
07.05.2022.
Fra venstre til høyre: dr. Dražen Eric, Ph.D. Milomir Ninković, Ph.D. Alija Aginčić, Ph.D. Amin Kalaaji, Ph.D. Mahira Tanović dr. Dennis Hurwitz, Ph.D. Akhmed Rakhimov, dr. Sinisa Kojic

FULLFØRT 13 DAGER MED BHAAAS I BIH: Fire imponerende dager for vitenskap og kunst

BIH 26.06.2022.

ZAVRŠENI 13. DANI BHAAAS U BIH : Četiri impresivna dana za nauku i umjetnost – Infodan

Det internasjonale symposiet for plastisk- og rekonstruktiv kirurgi, som nylig ble holdt i Sarajevo, på de 13. dagene i BHAAAS BiH, vakte mye oppmerksomhet fra verdens medisinske fagfolk. På symposiet, som samlet toppeksperter fra syv land rundt om i verden, ble de siste prestasjonene innen mikrokirurgi, regenerativ kirurgi, de nyeste metodene for
kroppsforming og sikkerhetstiltak knyttet til kirurgiske prosedyrer presentert.

Symposiumsleder dr. Mahira Tanović, plastikkirurg i New York og eier av en privat legepraksis for plastisk- og rekonstruktiv kirurgi i New York, og fjorårets president for Bosnia-Hercegovina-American Academy of Arts and Sciences (BHAAAS), la ikke skjul på sin tilfredshet med foredragene og takket alle deltakerne på symposiet.

«Dette var et veldig nyttig symposium primært for ledere av plastikkirurgiske klinikker så vel som studenter som kunne lære ny kunnskap fra verdens beste kirurger. Det som er veldig viktig er at vi har lagt planer for fremtidig samarbeid og utdanning av lokale spesialister i plastikkirurgi sa Dr. Tanović.»

Organiseringen av symposiet ble høyt vurdert av dr. Milomir Ninković, leder av klinikken for plastisk rekonstruktiv kirurgi og håndkirurgi ved Burn Center, Bogenhausen Hospital, München (Tyskland) og president for European Association of Plastic Surgeons (EURAPS):

«Gratulerer så mye med organiseringen av symposiet. Jeg ble virkelig overrasket over antallet forelesere av ekstremt høy kvalitet og nivået på undervisningen. Jeg deltar på verdens mest kjente kongresser, men det som ble arrangert av BHAAAS og andre. Mahira Tanović overgår nivået på de største kongressene. Alt var tematisk komplekst slik at både de yngste assistentene og de eldste professorene fikk muligheten til å lære noe nytt for sitt fremtidige kliniske og vitenskapelige arbeid. Jeg gir arrangørene av dette møtet høyest mulig vurdering, fordi de klarte å kombinere vitenskapelig arbeid med en fantastisk sosial komponent og en atmosfære av sosialt samvær. Takk nok en gang, og jeg ser frem til å møtes igjen neste år,» sa Dr. Ninkovic.

En av de beste av de unge i Bosnia-Hercegovina er enig i denne vurderingen. plastikkirurg som bor og jobber i Qatar, dr. Drazan Eric:

«Som foreleser hadde jeg æren og gleden av å delta på det viktigste vitenskapelige møtet i Bosnia-Hercegovina og presentere mine erfaringer fra Qatar om post-bariatrisk kirurgi. Symposiet var utmerket organisert og tok for seg de viktigste og aktuelle temaene innen plastisk kirurgi. Vi skylder en stor takk til dr. Mahiri Tanović som, som en stor entusiast, klarte å bringe oss alle sammen, etter så mange år, i Sarajevo, i vårt fantastiske land. Vi vil fortsette å hjelpe BHAAAS et al. Tanović i organiseringen av fremtidige symposier, som har som mål å utdanne våre kolleger i Bosnia-Hercegovina», sa Dr. Erik.

Grunnleggeren og eieren av Varis-klinikken fra Serbia og en av de mest fremtredende kirurgene innen plastisk, rekonstruktiv og estetisk kirurgi og presidenten for Association of Plastic Aesthetic Surgeons of Serbia, dr. Siniša Kojić sa at konferansen på 13th Days of BHAAAS er en av de viktigste samlingene etter pausen forårsaket av coronaviruset.

«Ikke bare samlet det forelesere i verdensklasse fra USA, Russland og over hele Europa, men også de fleste av de kirurgene som startet sin karriere i Sarajevo og fortsatte den med suksess i Amerika, Tyskland, Qatar, Serbia. Jeg er stolt. og beæret over invitasjonen til å være en del av den profesjonelle i teamet som presenterte nyheter innen en verden av estetisk og rekonstruktiv kirurgi, og samlingen var inspirert av vår Sarajevo-ånd. Vi sees neste år,» sa dr. Kojic.

«Etter å ha returnert fra vakre BiH for mindre enn syv dager siden, kan jeg ikke slutte å tenke på den store opplevelsen. Ikke bare var BHAAAS Plastics Section-møtet godt organisert, men entusiasmen og kameratskapet blant kolleger var fantastisk. Det var eksperter fra hele verden som uselvisk delte sine erfaringer og definitivt forbedret min kunnskap. Fremfor alt ble jeg positivt overrasket over vennligheten til mine kolleger fra BiH som guidet meg gjennom en fascinerende to-dagers tur i vakre Bosnia. Jeg forstår livsstilen og kulturen i Bosnia-Hercegovina veldig godt, jeg er godt kjent med de uheldige hendelsene på 90-tallet, men jeg er også fascinert av hvordan folk i Bosnia-Hercegovina gjenoppbygde en av de store byene som Sarajevo og bevarte kulturen til den vestlige verden,» sa den eminente amerikanske kirurgen Dr.Dennis Hurwitz

Foreleserne ved International Symposium of Plastic and Reconstructive Surgery var:
Dr. Dražen Erić (Qatar), dr. Milomir Ninković, Ph.D. Alija Aginčić (BiH), dr. Amin Kalaaji (Norge), Ph.D. Dennis Hurwitz (USA), Ph.D. Akhmed Rakhimov (Russland), dr. Siniša Kojić (Serbia), Dr. Viacheslav Vasilyev (Russland).

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »