NANOFETT FOR Å BEDRE HÅRVEKSTEN KOMMER NÅ MED NYTT BEHANDLINGSTILBUD

Oslo plastikkirurgi kommer nå med nytt behandlingstilbud til de med nedsatt hårproduksjon eller som nylig har gjennomgått hårtransplantasjon. Behandlingen går ut på injiserer nanofett til hodebunnen. Nanofett har regenerende egenskaper slik at man kan oppnå bedre blodsirkulasjon og få bedre vekstvilkår for hårfolliklene.

Fettet tas fra egen kropp gjennom spesielle kanyler. Dette skjer under lokal bedøvelse og beroligende medisiner (sedasjon), og fettet behandles på en spesiell måte før det injiseres med en kanyle (såkalt Colemans teknikk) i det ønskede område.

Det forutsettes at man har områder der man kan hente fett fra for å flytte til det ønskede område. Mengde av fett er avhengig av volumet i det område man ønsker å korrigere. Stort sett handler det om relativt små mengder fett. Vanligvis integreres (gror) fettet godt i det mottakende området, men man må regne med at kroppen absorberer (suger) ca. 30 {54b116087a6f74e83971d02c04db3cc13141fd9ff760a1e389c9721123fe5531} av fettmengden de første månedene (noe mindre i hoderegionen), derfor fyller man litt mer enn det man trenger (overkorrigerer) for å kompensere dette. 

Se vårt nye behandlingstilbud

Jedda | Oktober 2022

Vår overlege dr. Amin Kalaaji var invitert som faculty og holdt Master Class om nye trender innen brystkirurgi: Bryst implantat Conversion med fett og HYBRID

Les mer »