.se

Hurra! Oslo Plastikkirurgi fyller 20 år

HIPP HIPP HURRA OSLO PLASTIKKIRURGI FYLLER 20 ÅR!
VI ØNSKER Å FEIRE DETTE MED VÅRE GAMLE SÅ VEL SOM NYE PASIENTER!

Oslo Plastikkirurgi åpnet dørene første gang i 2002 med Dr. Kalaaji i spissen. Klinikken flyttet til Inkognitogata på Frogner i 2005.

Vi har hatt en strålende start på 2022 og vi har hatt gleden av å ta imot både kjente og nye pasienter til tross for restriksjonene vi alle har stått i. Nå ser vi frem imot et spennende og aktivt år.

Oslo plastikkirurgi tilbyr behandlinger av høy kvalitet og individuell behandling innenfor plastikk- og estetisk kirurgi som brystkirurgi, fett-transplantasjon, korreksjon av inverterte brystvorter (hvor Kalaaji har utviklet en helt spesiell teknikk som bevarer ammefunksjonen), neseplastikk, BBL rumpeforstørring med eget fett og intimkirurgi for å nevne noen av våre behandlinger.

Vi holder oss stadig oppdatert på utviklingen innen faget internasjonalt, og kan tilby nye prosedyrer på en forsvarlig måte.

Gjennom ulike publikasjoner med faglige artikler som vi har utviklet over tiden. Noe som har ført til at vi har fått internasjonal anerkjennelse i form av hyppige invitasjoner (faculty) over hele verden for å dele våre erfaringer. Vi har med stolthet kunne utvikle nye metoder for blant annet hvordan vi setter fett til brystene, hvordan vi gjennomfører en hybrid behandling, altså en metode for hvordan en kombinerer f. eks fett og silikon i sammen bryst. Dette er publisert i boken om Plastic and Aesthetic Regenerative Surgery and Fat Grafting. Clinical Application and Operative Techniques, utgitt av Springer Nature, der vår overlege Dr. Amin Kalaaji, er chief redaktør (Editor in chief).

Dr. Kalaaji var leder i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NEFP) 2018-2020. I tillegg er Dr. Kalaaji aktivt medlem i Svensk Plastikkirurgisk forening (SPKF), Nordisk Plastikkirurgiske Forening, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society of Aesthetic Plastic Surgery, ASAPS og International Society of Plastic and Regenerative Surgery (ISPRES). Han har tidligere vært overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Telemark Sentralsykehus og seksjonsoverlege/fungerende avdelingsleder ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål, Oslo Universitetssykehus.

Disse engasjementene og vervene Dr. Kalaaji deltar på, er et resultat av arbeidet ved Oslo plastikkirurgi, og en annerkjennelse for virksomhet og innovasjonen til klinikken. Dette gjør at vi alltid er oppdatert på de nyeste behandlingene, pasientsikkerhet og operasjonsteknikker. Dette er vi meget stolte over og vi akter å fortsette slik fremover til det beste for våre pasienter; trygg behandling med høy kvalitet.

Noen av virksomhet som klinikken har bemerket seg med å utvikle er brystforstørrelse med fett, Hybridmetoden, inverterte brystvorter (egen teknikk, BBL, neseplastikk og intimkirurgi, og fettransplantasjon generelt, spesielt ansikt og bryst.

Vi kommer i denne sammenheng til å presentere våre tidligere nyheter fra oppstart av klinikken gjennom hele året.

Stor takk til alle våre pasienter og tidligere og nåværende personal som har vart med oss under denne reisen og gratulerer til Oslo Plastikkirurgi med 20 år!

Les mer om Dr. Kalaaji her