BRYSTFORSTØRRING MED FETTINJEKSJON

Et nytt tilbud til deg som ønsker et naturlig og mer varig resultat. Seneste erfaringer fra USA (Ref ASAPS, American Society for Aesthetic Plastic Surgery, kongress i Las Vegas Nevada, USA, Mai 09 https://asaps.omnibooksonline.com/ hvor klinikkens overlege var tilstede), viser lovende resultat med fett fra egen kropp som et godt alternativ ved brystforstørrelse. Det forutsetter at man har nok fettvev på andre deler av kroppen som også med fordel kan reduseres eller fjernes. Våre egne erfaringer med metoden har også gitt svært gode resultater. Da dette er en forholdsvis ny metode her i Norden er oppfølgingen på pasientene fremdeles kort, men så langt er pasientene svært fornøyde med metoden.

Fettinjeksjon anbefales som et godt alternativ til brystimplantat hvis man ønsker et mer varig resultat. Metoden egner seg best ved forstørring av små eller middels store bryster. Kvinner som aldri har utviklet normale bryster eller har fått små bryster etter å ha gjennomgått graviditeter, kan føle dette som kosmetisk og sosialt skjemmende. Begge gruppene er kandidater til brystforstørring med eget fettvev.

Fettet tas fra egen kropp gjennom spesielle kanyler. Dette skjer under lokalbedøvelse evt. under sedasjon (beroligende medisiner), og behandles på en spesiell måte før det injiseres med en spesiell sprøyte (såkalt Colemans teknikk) i det ønskede område.

Fettinjeksjon med eget fettvev forutsetter at man har områder å hente fett fra som kan flyttes til ønsket område. Mengde fettvev som behøves er avhengig av volumet i det område man ønsker forstørret. Stort sett handler det om relativt små eller mellomstore mengder fett. Det er en fordel at man tar fett fra et område som trenger korrigering. Derfor kombineres selve brystforstørringsinngrepet ofte med for eksempel fettsuging av mage, sidene, utside av lår eller innside av lår. Se mer info om brystforstørring med eget fettvev under behandlinger.

Les mer her

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »