Vi har uttalt oss i Dagbladet om inngrepet som skapte reaksjoner

Chrissy Teigen:


Nytt inngrep – norsk ekspert reagerer. 35-åringen deler ærlig i et nytt innlegg. Det er det ikke alle som setter pris på.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB. Les artikkel her.

– Må være forsiktig


Overlege ved Oslo Plastikkirurgi Amin Kalaaji sier til Dagbladet at en buccal fettpute er fettputa i kinnet, som kan gi bollekinn.

– Det er noe vi vanligvis vokser av oss. Fjerning av denne er et relativt lite inngrep, men absolutt ikke uten risiko, forklarer han, og fortsetter:

– Det er ikke snakk om vanlig fettsuging. Man må fjerne fettet ved hjelp av en liten operasjon gjennom munnen og slimhinna, der man fjerne fettet. Man fjerner bare en del av den, da fettet tapper substans og volum med alderen. Man skal være forsiktig, understreker kirurgen.

Ifølge overlegen må man se til at det er en arvelig tilstand og at det ikke avhenger av overvekt før man eventuelt velger å fjerne fettet fra kinnene.

– Er det mange som får gjennomført et slikt inngrep i Norge?

– Det er ingen statistikk som viser hvor mange som gjør det, men det er ikke et vanlig inngrep. Det er få som har dette problemet og enda færre som vil endre på det, svarer han.
Amin anbefaler at man er veldig forsiktig og tenker seg om før en slik operasjon.
– Man må se til at man gjør det hos en som kan dette, en plastikkirurg eller en kirurg som har gjort det flere ganger, og at man ikke fjerner hele fett puten.

Kongress i Frankrike 17-19.sept 2021 hostet av Sofcep.

Dr Amin Kalaaji var invitert som faculty på kongress i Sables-d’Olonne, arrangert av French Society of Aesthetic Plastic Surgeons (Sofcep). 

Hovedfokus var trender innen plastikkirurgi og Dr. Amin foreleste og moderert en sesjon om fett transplantasjon til ansiktet, som er meget aktuelt og en økende trend.

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »