.se

Vi har uttalt oss i Dagbladet om inngrepet som skapte reaksjoner

Chrissy Teigen:


Nytt inngrep – norsk ekspert reagerer. 35-åringen deler ærlig i et nytt innlegg. Det er det ikke alle som setter pris på.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB. Les artikkel her.

– Må være forsiktig


Overlege ved Oslo Plastikkirurgi Amin Kalaaji sier til Dagbladet at en buccal fettpute er fettputa i kinnet, som kan gi bollekinn.

– Det er noe vi vanligvis vokser av oss. Fjerning av denne er et relativt lite inngrep, men absolutt ikke uten risiko, forklarer han, og fortsetter:

– Det er ikke snakk om vanlig fettsuging. Man må fjerne fettet ved hjelp av en liten operasjon gjennom munnen og slimhinna, der man fjerne fettet. Man fjerner bare en del av den, da fettet tapper substans og volum med alderen. Man skal være forsiktig, understreker kirurgen.

Ifølge overlegen må man se til at det er en arvelig tilstand og at det ikke avhenger av overvekt før man eventuelt velger å fjerne fettet fra kinnene.

– Er det mange som får gjennomført et slikt inngrep i Norge?

– Det er ingen statistikk som viser hvor mange som gjør det, men det er ikke et vanlig inngrep. Det er få som har dette problemet og enda færre som vil endre på det, svarer han.
Amin anbefaler at man er veldig forsiktig og tenker seg om før en slik operasjon.
– Man må se til at man gjør det hos en som kan dette, en plastikkirurg eller en kirurg som har gjort det flere ganger, og at man ikke fjerner hele fett puten.

Kongress i Frankrike 17-19.sept 2021 hostet av Sofcep.

Dr Amin Kalaaji var invitert som faculty på kongress i Sables-d’Olonne, arrangert av French Society of Aesthetic Plastic Surgeons (Sofcep). 

Hovedfokus var trender innen plastikkirurgi og Dr. Amin foreleste og moderert en sesjon om fett transplantasjon til ansiktet, som er meget aktuelt og en økende trend.

NAAM Oslo – Oktober 2023

Gratulerer med det vellykkede NAAM5 ISAPS2 møte i Oslo oktober 2023, det 2. Norges ISAPS-symposium og det 5. Norwegian American Aesthetic Surgery Meeting, ledet av

Les mer »

BELGRAD INVITASJON l OKTOBER 2023

Dr. Kalaaji var invitert til serbisk internasjonalt estetisk Plastikkirurgi møte i oktober 2023, som inviterte forelesere faculty, han holdt forelesning om Mommy Makeover og kombinerende behandlinger, fikk

Les mer »