Plastikkirurgi

- også kalt plastisk kirurgi

Selv om plastikkirurgi som teknikk er blitt brukt i flere tusen år, fikk plastikkirurgi – som eget spesialområde og i nåværende form – sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt en betydelig økning i etterspørsel og blitt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Skjønnheten sitter i betrakterens øyne og små avvik kan ofte gjøre et utseende både vakkert og spesielt. Hvert ansikt og hver kropp er asymmetrisk. Målet med estetisk kirurgi er å få en naturlig harmoni og balanse. Plastikkirurgi omfatter teknikker som bidrar til å forbedre utseende gjennom kirurgiske og medisinske behandlinger. Dette handler i stor grad om å bevare et normalt utseende, forynge eller forbedre.

Og eldes er en naturlig del av livet. Det er viktig at du er innforstått med aldersfaktorene før du gjennomgår plastikkirurgi, ettersom det påvirker resultatet. Røyking, stress, overdreven soling, overvekt, alkohol og usunt kosthold er alle faktorer som fremskynder aldring. Disse faktorene kan øke risikoen i forbindelse med operasjoner og ikke minst påvirke sjansen for et godt resultat.

Plastikkirurgi er likevel ikke “lykkepiller” for å løse individets problemer. Plastikkirurgi er heller ikke en slankemetode ved operasjoner som fettfjerning, brystreduksjon osv. Derimot vil plastikkirurgi gi et lite pluss til deg som er i harmoni med deg selv og med din kropp, da inngrepet kan rette opp visse uønskede utseendemessige forandringer i kroppen slik at du føler deg bedre. Hvis det brukes med rett hensikt blir en plastikkoperasjon på ansiktet eller kroppen en positiv opplevelse, og du kan også bli kvitt fysiske, sosiale og/eller psykiske ubehag.

Det er viktig at du er bevisst på dine ønskemål og forventninger, og drøfter disse grundig med din plastikkirurg ved konsultasjonen hos Oslo plastkirurgi.

Hos Oslo Plastikkirurgi er du i beste hender. Din sikkerhet er høyeste prioritet hos oss, og vi gjør vårt ytterste for å oppnå et naturlig og optimalt resultat. Vårt mål er å tilby individuelle behandlinger og metoder på et høyt internasjonalt nivå, og ved å bistå med kompetanse og kvalitet innenfor estetisk kirurgi.