.se

Overnatting: – Oslo Plastikkirurgi har avtale med Frogner House Apartments som ligger i umiddelbar nærhet til klinikken.

Som pasient hos Oslo Plastikkirurgi får du tilgang på en spesialavtale hos Frogner House Apartments i Skovveien 8.

Frogner House Apartments tilbyr leiligheter på kort- og langtidsleie i Oslo og Stavanger. De har 15 forskjellige adresser i Oslo, med øyeblikkelig nærhet til alt du måtte ønske av restauranter, kafeer og kollektivtransport. Som pasient hos Oslo Plastikkirurgi får du tilgang på en spesialavtale hos Frogner House Apartments i Skovveien 8. Adressen ligger sentralt plassert på Frogner, med kun to minutters gange fra Oslo Plastikkirurgi.

Double Studio i Skovveien 8: 1295,- per døgn.

Ta kontakt med Frogner House Apartments sin bookingavdeling på +47 930 10 009 eller send en e-post til booking@frognerhouse.no for å booke ditt opphold. Husk å oppgi at du er pasient hos Oslo Plastikkirurgi for å få tilgang på avtalen.

NAAM Oslo – Oktober 2023

Gratulerer med det vellykkede NAAM5 ISAPS2 møte i Oslo oktober 2023, det 2. Norges ISAPS-symposium og det 5. Norwegian American Aesthetic Surgery Meeting, ledet av

Les mer »

BELGRAD INVITASJON l OKTOBER 2023

Dr. Kalaaji var invitert til serbisk internasjonalt estetisk Plastikkirurgi møte i oktober 2023, som inviterte forelesere faculty, han holdt forelesning om Mommy Makeover og kombinerende behandlinger, fikk

Les mer »