OSLO PLASTIKKIRURGI INTRODUSERER NÅ FORMINSKNING AV INTROITUS (SKJEDEÅPNINGEN)/VAGINAPLASTIKK.

Noen kvinner vil ved økt alder eller etter fødsel merke at skjedeinngangen er utvidet. Dette kan skape problemer i intime situasjoner. Vi tilbyr nå en naturlig og langvarig løsning på problemet ved å injisere små mengder av ditt eget fett ved skjedeinngangen.

Noen kvinner vil oppleve ved økt alder eller etter fødsel at skjedeinngangen er utvidet, noe som kan gi praktiske problemer ved intime situasjoner. Det finnes muligheter til å stramme opp inngangen og ytterste del av vagina og dette har blitt mer og mer vanlig den siste tiden. Noen klinikker tilbyr laserbehandling, men man vet lite om de langsiktige bivirkningene. Derimot foreligger det en mulighet til å bygge opp veggen ved innsiden av skjedeinngangen med fettransplantasjon, eller man kan bruke en metode som strammer selve slimhinnen og muskelen. Man må først gjennom en grundig vurdering for å kunne se om dette vil kunne gi en sikker forbedring for akkurat deg.

Trykk her for å lese mer om prosedyren

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »