Vi bruker anerkjente brystimplantater fra allergan

[av_textblock size=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» font_color=» color=» id=» custom_class=» template_class=» av_uid=’av-knirb930′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=»]

Natrelle brystimplantater

Natrelle brystimplantater produseres av Allergan som i dag er verdens største implantatprodusent. Allergan er også en av de ytterst få produsentene av brystimplantater i verden som innehar FDA-godkjenning (U.S. Food and Drug Administration). Dette regnes for å være verdens strengeste kontrollinstans for godkjenning av medisinske produkter. FDA-godkjenningen er et kvalitetsstempel som viser at implantatene har blitt godkjent i grundige kliniske og vitenskapelige tester.

Natrelle-kolleksjonen har blitt skapt med forståelsen om at hver kvinne velger brystforstørrelse av en helt unik grunn. Derfor har Natrelle over 600 ulike muligheter for brystforstørrelse i sin kolleksjon.

Her finnes et vidt spekter av størrelser, former og teksturer for å sikre at du skal finne det implantat som passer din kropp og dine ønsker.

  • Natrelle var det brystimplantatmerke som først lanserte cohesiv gel i sine silikonimplantater, Natrelle™ TruForm.
  • I dag er alle silikonimplantatene til Natrelle fylt med silikon som er kohesiv i mer eller mindre grad.
  • Dette er for at silikonet ikke skal ha mulighet til å lekke i kroppen i tilfelle det blir en rift i protesen.

Den cohesive gelen ligger omsluttet av Natrelles patenterte skall INTRASHIEL. Dette skallet består av seks lag høy-ytelses silikonelastomer som forhindrer gelen fra å lekke.

Brystimplantatene fra Natrelle kommer med både glatte og rue skall

Teksturen på de rue implantatene heter BIOCELL og den er med på å sikre at implantatet setter seg godt i vevet omkring. Den teksturerte overflaten reduserer risikoen for uønskete komplikasjoner som for eksempel hard kapseldannelse eller at implantatet skal rotere.

Implantatene fra Natrelle er de eneste brystimplantatene på markedet som lages for hånd. Hvert implantat fra Natrelle tar ca 12 dager å lage og implantatene får gjennomgå rundt 100 kvalitetstester. Brystimplantatene fra Natrelle kommer med livstids garanti.

Allergans brystimplantater har blitt produsert i over 25 år og selges i dag i over 60 land.
[/av_textblock]