NYTT hos OPK: Frozen Cartilage | Fryst brysk – til neseoperasjoner

Oslo Plastikkirurgi kan nå tilby frosset brusk til bruk for deformiteter på nesen med så langt god effekt. Det blir mest brukt til å bygge opp neseryggen hos pasienter med født lav neserygg, etter skade eller tidligere neseoperasjoner. Dette er også typisk for en asiatisk eller afrikansk nese. I tillegg kan man bygge opp og støtte nesetippen og forme nesevingen (Alarplasty).

Studier viser gode langsiktige resultat for slike operasjoner og metoden med fryst brusk viser seg å være et godt alternativ til andre prosedyrer hvor man flytter eget ribbebrusk. 

Det fryste brusket blir tint etter medisinsk prosedyre og forberedt under operasjonen.

Denne metoden er å foretrekke fremfor å høste egen brusk fra ribbein som er langt mer komplisert. Man ungår da i tillegg til mulige komplikasjoner, defekt i ribbeinsområdet, smerter, og at man føle kanten etter fjerning av ribbebrusk på ribbeinet. Alt dette kan unngås ved fryst brusk-prosedyre.

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon. 

Jedda | Oktober 2022

Vår overlege dr. Amin Kalaaji var invitert som faculty og holdt Master Class om nye trender innen brystkirurgi: Bryst implantat Conversion med fett og HYBRID

Les mer »