.se

Mars 2023 | Google Omtale fra vår pasient

Jeg ble definert som invalid på Rikshospitalet i 2021. Da kunne jeg nesten ikke gå, grunnet «heel fatpad syndrom». Jeg hadde søkt hjelp i 3 år, men fikk høre av alt medisinsk personell jeg oppsøkte, at ødelagte fettputer i hælene ikke kunne fikses. Så fant jeg dr Kalaaji. Etter to operasjoner utført av det som må være indrefileten av kirurger, føles det nå som om jeg har fått livet i gave på nytt. Man tenker ikke på evnen til å gå før den blir borte, og det å få den tilbake er helt fantastisk.

Oslo Plastikkirurgi anbefales på det varmeste.

Ingun Stræde

Miami l Mai 2023

Vår overlege Dr Kalaaji var invitert til fakultetet i Miami, til et flott panel om regenerativ kirurgi og fetttransplantasjon hvor han snakket om Face Fat

Les mer »

Jedda | Oktober 2022

Vår overlege dr. Amin Kalaaji var invitert som faculty og holdt Master Class om nye trender innen brystkirurgi: Bryst implantat Conversion med fett og HYBRID

Les mer »