.se

Les den utrolige fine tilbakemeldingen fra vår BBL-pasient Linda 35, operert Mai 2022! 

Det er alltid hyggelig med skryt, men gleden er størst
når man kan hjelpe andre 😊

«I 2018 dro til jeg Tyrkia, hvor jeg fikk utført en BBL-operasjon. Jeg fikk kun en samtale med kirurgen og det var rett før operasjonen. Han spurte meg om jeg ønsket en stor bakdel, jeg svarte at jeg ønsket bakdelen naturlig og ikke så veldig stor. Jeg fikk vite etter operasjonen at det hadde blitt overført en kilo fett fra kroppen min i hver rumpeball, til sammen to kilo. Resultatet var selvfølgelig kjempeujevnt, usymmetrisk, og det var dype innsøkk flere steder. Magen ble også ødelagt i denne prosessen, på grunn av at kirurgen tok ut for mye fett. 

Jeg har ujevnheter og løs hud på magen som resultat av hvor mye fett de tok ut. Jeg var helt knust etter dette. Jeg hadde flere komplekser etter operasjonen enn før operasjonen. Jeg skammet meg så mye. Jeg turte ikke lengre å ta på meg badetøy, treningstights eller andre plagg som kunne vise ujevnhetene. Jeg angret masse på operasjonen som ble utført i Tyrkia. Jeg er klar over at det å reise til Tyrkia for en operasjon er en kjempe risiko, jeg gjorde et dumt valgt og anbefaler ingen å reise til Tyrkia for å operere seg. 

Fra 2018 til 2021, så hadde jeg kjempe lyst til å operere bakdelen til et mer naturlig resultat, da det var tydelig at noe så feil ut. Magen bestemte jeg meg for å vente med til jeg er ferdig med å få barn. Jeg gjorde masse søk på kirurger i Norge og jeg dro på konsultasjoner i Oslo området. Jeg bestemte meg til slutt til å operere hos dr. Amin Kalaaji. Inntrykket jeg hadde var at ingen andre var like kvalifisert som han til å kunne rette opp. Jeg opplevde dr. Amin Kalaaji som profesjonell, imøtekommende og lydhør til hva jeg tenkte og hva resultat jeg forventet. Jeg ønsket både bakdelen og hoftene mindre, for de så ikke naturlig ut. Jeg ønsket mer symmetri og jevnere resultat. Jeg ønsket også at dype innsøkk skulle forsvinne på en eller annen måte. Dr. Amin Kalaaji var direkte og ærlig i forhold til hva resultat jeg kunne forvente. Han påpekte også ting som jeg ikke tenkte over som kunne forverre resultatet. Han ønsket for eksempel å være nøye med å ikke ta ut for mye fett, for da kunne jeg få løs hud etter operasjonen. Han var fokusert på detaljer og operasjonen han utførte var detaljarbeid. Resultatet har blitt kjempebra. Det er tatt ut nok fett, uten at jeg har fått løs hud. Det er mer symmetri. Innsøkk har også blitt fylt med fett for å få et jevnere resultat. Jeg ser naturlig ut og jeg har faktisk turt å ha på meg badetøy etter så mange år. Jeg er kjempetakknemlig. Jeg anbefaler dr. Amin Kalaaji på det aller varmeste. 

Jeg vil også legge til at jeg ble god tatt vare på av teamet hans. Jeg opplevde de alle som empatiske hvor de tok vare på meg både før og etter operasjonen. Man blir sårbar i en slik setting, det er veldig fint å oppleve at man da blir ivaretatt.»

NAAM Oslo – Oktober 2023

Gratulerer med det vellykkede NAAM5 ISAPS2 møte i Oslo oktober 2023, det 2. Norges ISAPS-symposium og det 5. Norwegian American Aesthetic Surgery Meeting, ledet av

Les mer »

BELGRAD INVITASJON l OKTOBER 2023

Dr. Kalaaji var invitert til serbisk internasjonalt estetisk Plastikkirurgi møte i oktober 2023, som inviterte forelesere faculty, han holdt forelesning om Mommy Makeover og kombinerende behandlinger, fikk

Les mer »