INTRODUSERER FETTRANSPLANTASJON MED NANOGRAFT-METODE

Oslo plastikkirurgi kan nå introdusere fettransplantasjon med nanograft-metode. 

Nanograft er en ny og naturlig måte å behandle overflaten av huden på. Under fettransplantasjon tar en fett fra en del av kroppen og behandler det på en spesiell og skånsom måte. Deretter injiseres fettet til et annet område. Dette gjøres blant annet for å gjenskape volum og form i et område, men også for å glatte ut små rynker i ansiktet og på kroppen. Transplantasjon av fett har i tillegg andre egenskaper, som for eksempel evne til å gi fornyelse av huden som ligger over. Overliggende hud vil kunne få bedre evne til å reparere seg selv og teknikken kan dermed brukes til å behandle misfarget hud, solskade hud, eller andre type hudforandringer. 

Kanylene som blir brukt i Nanograft-metoden er veldig tynne, og vil ikke etterlate seg noen form for arr. Teknikken egner seg derfor meget godt til bruk rundt øyne og munn. 

Spør oss hvordan denne effektive metoden kan hjelpe deg. 

Om du ønsker å lese mer om denne teknikken anbefaler vi disse linkene

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »