.se

INTERVJU AV KK OM INNSUNKNE BRYSTVORTER

Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi uttaler seg om innsunkne brystvorter og forteller at det finnes flere teknikker som kan brukes for å rette opp dette. 

«Fem til ti prosent av kvinner har innsunkne brystvorter, og noen har det av lettere grad enn andre. De som har de i lettere grad kan få brystvortene ut ved hjelp av stimuli, og da er det ikke noe problem. Den andre typen er verre, da brystvortene aldri kommer ut og skaper komplikasjoner ved amming fordi barnet ikke får tak i brystvorten. Det kan også være en hygienisk utfordring, da smuss kan hope seg opp i gropen. «Videre forteller Kalaaji at det er flere operasjonsteknikker for å rette opp innsunkne brystvorter. 

«Den vanligste operasjonen gjennomføres med enkelt beroligende middel og lokalbedøvelse. Da løsner vi inndragningen ved å skjære over bindevevsstrimlene som drar brystvorten inn. Vi velger en spesiell teknikk for dem som ønsker å kunne amme i fremtiden – da klipper vi ikke melkegangen.»

NAAM Oslo – Oktober 2023

Gratulerer med det vellykkede NAAM5 ISAPS2 møte i Oslo oktober 2023, det 2. Norges ISAPS-symposium og det 5. Norwegian American Aesthetic Surgery Meeting, ledet av

Les mer »

BELGRAD INVITASJON l OKTOBER 2023

Dr. Kalaaji var invitert til serbisk internasjonalt estetisk Plastikkirurgi møte i oktober 2023, som inviterte forelesere faculty, han holdt forelesning om Mommy Makeover og kombinerende behandlinger, fikk

Les mer »