Innsikt fra operasjonsstuen: Avanserte prosedyrer ved Oslo Plastikkirurgi – Mars 2024

Innsikt fra operasjonsstuen: Avanserte prosedyrer ved Oslo Plastikkirurgi

Innovativ brystkirurgi: Fra implantater til eget fett

I forrige uke fikk vi glede av å følge Dr. Kalaaji og hans team på operasjonsstuen, hvor de utførte flere spennende operasjoner. Blant disse var Conversion, en prosedyre der brystimplantater ble byttet ut med pasientens eget fett. Denne metoden gir en naturlig fylde og følelse, og etterspørselen øker stadig blant de som ønsker å fjerne implantatene sine. Ved å benytte små tunneler under brystkjertelen eller i brystmuskelen, kan fettet injiseres for å skape ønsket volum. Denne teknikken, som kan benytte seg av Colemans teknikk eller vibrasjonsteknikk med MicroAir-maskin, etterlater minimale arr og har som mål å bevare en naturlig følelse og utseende.

Neseplastikk: estetisk og funksjonell nesekirurgi

Ved Oslo Plastikkirurgi har vi lang erfaring med neseplastikk, med over 1000 opererte pasienter. Vår ekspertise strekker seg fra korreksjon av små ujevnheter med fett, tråd, eller filler til mer omfattende operasjoner for å endre nesens profil eller rette opp skjevheter. Vi tar hensyn til både estetiske og medisinske indikasjoner, med mål om å forbedre pasientens livskvalitet. Uansett kompleksitet, er vårt fokus å oppnå naturlige resultater som reflekterer pasientens ønsker.

Intimkirurgi: Skreddersydd forbedring

Introitus plastikk og vaginal oppstramming

For de som søker forbedringer i intimområdet, tilbyr vi introitus plastikk og vaginal oppstramming. Disse prosedyrene kan stramme opp skjeden og redusere størrelsen på skjedeåpningen gjennom bruk av fetttransplantasjon eller kirurgisk inngrep. Vår tilnærming er alltid skreddersydd, og vi legger stor vekt på en grundig vurdering for å identifisere den mest passende metoden for hver enkelt pasient. Målet er å oppnå varige og tilfredsstillende resultater, med minimal risiko og ubehag.

Avsluttende ord

Hos Oslo Plastikkirurgi er vi dedikerte til å tilby våre pasienter de nyeste og mest effektive behandlingsmetodene. Gjennom kontinuerlig utvikling og med en dyp forståelse for våre pasienters behov, streber vi etter å oppnå de beste resultatene. Vår erfaring og ekspertise sikrer at du er i trygge hender, enten det gjelder brystkirurgi, neseplastikk, eller intimkirurgi.

Du er velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjon her.