Gliding Brow Lift (GBL) l November 2023

Gliding Brow Lift (GBL) – Er en ny metode for å løfte pannen, øyebryn og tinningen med minimalt synlig arr mot hårfeste

GBL (Gliding Brow Lift) er en ny metode for å løfte øyebryn, panne og tinningsområdet, fra tradisjonelt øyebrynsløft og panneløft hvor man hadde et åpent snitt med fjerning av huden til et såkalt åpen eller endoskopisk Brow Lift og direkte fjerning av huden med lengre arr. Alle metoder har både forulemper og ulemper og i det lange løpet kan hengingen komme tilbake.

Nå har det altså kommet en metode med lite hud snitt er laget på hårfestet (ca 2 med mer langt snitt på hver side) for å gi tilgang, slik at spesifikke instrumenter kan brukes til å skille huden fra det dypere vevet på øyebryn, tinningen inklusive side om øye og pannen. Når vevet er fritt, kan de heves til det ønsket posisjon, plasseres rader med sting via huden for å feste huden til den nye posisjonen med tråd som sitter inn- og utvendig av huden, dette også har løft nett og også har homeostatisk effekt, «blodstillende effekt». «Nett» -stingene eller som kalles «surgical net» som er synlige på utsiden etter operasjonen, fjernes 48-72 timer etter operasjonen.

Du må komme etter to tre dager for å fjerne sting. Små arr og eventuelt minimale blåmerker kan være synlige i ca 7-10 dager. Forventet resultat ser man etter 3 mnd., når huden har festet seg i det nye løftede området.

Denne metoden kalles også Surgical Net, utviklet i Brasil av Dr. Fausto Viterbo, Dr dr. Andre Auersvald, og Dr Ozan Sozer, USA. Beste indikasjon er panne, tinning og øyebryn – men kan også brukes på ansikt og hals.

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »