Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved The 6th Live Surgery & Injections Course

Siste nytt om rumpeforstørring med eget fett (BBL), korreksjon av inverterte brystvorter, intimkirurgi og hybridbehandling ved brystforstørring (brystimplantater kombinert med fettransplantasjon. Dr. Kalaaji presenterte sine erfaringer ved The 6th Live Surgery & Injections Course St. Petersburg, Russia 11-14 oktober 2018. Han var der invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker.

Se nedenfor:

1. Rumpeforstørring med eget fettvev, sikkerhet og metoder.

Han foreleste om de ulike teknikkene brukt i rumpeforstørring med eget fett (også kalt BBL, Brazilian Butt Lift), hva gjelder høsting og preparering av fettet, noe han har forsket på i mange år og som gir det beste og mest langvarige resultatet. Han tok også for seg alle komplikasjoner som kan oppstå om man ikke bruker de anbefalte metodene.

2. Korreksjon av inverterte brystvorter hvor han sammenliknet 4 forskjellige operasjonsmetoder.

Han har over 13 års erfaring med denne type operasjoner. Han redegjorde for teknikkene som gjør at man beholder ammeevnen etter et slikt inngrep deriblant den nyeste metoden som nå er tatt i bruk.

3. Intimkirurgi.

Hvordan oppnå best mulig resultater ved intimkirurgi og hvordan unngå komplikasjoner etter et slikt inngrep.

4. Hybridbehandling ved brystforstørring. Brystimplantater kombinert med fettransplantasjon.

En hybridbehandling av brystimplantater og innsetting av eget fett brukes for å øke volumet, forbedre asymmetri eller for å øke volumet i visse områder i brystet som nederst eller ved kløften. Det kan også brukes til å kamuflere såkalt rippling noe som kan oppstå hos svært slanke kvinner som har lite fettlag under huden. Et alternativ kan da være å transplantere fett i tillegg.

5. Han var også moderator under en videofremvisning av en foretatt rumpeforstørrelse med eget fett.

På konferansen i St.Petersburg møttes mange av verdens mest anerkjente plastikkirurger hvor man delte erfaringer og diskuterte den nyeste utviklingen innen faget.

Dr. Kalaaji Hedersgjest i Belgrad

Dr. Kalaaji ble invitert som foredragsholder på det serbiske internasjonale plastikk- og estetisk kirurgi-møtet i oktober 2023. Her holdt han en vellykket presentasjon om «Mommy

Les mer »