.se

BOOK RELEASE 11.e June 2022

Kjære alle sammen,

Veldig beæret og ydmyk over å kunngjøre at bokutgivelsen vår var en stor suksess. Arrangementet var fantastisk og gikk langt over mine forventninger. Vi hadde 381 registreringer og det varte i nærmere 4 timer. Like etter arrangementet feiret vi sammen med noen av de ansatte på et fantastisk brasiliansk brasseri. Jeg er så takknemlig overfor foreldrene mine og familien for å ha støttet meg i alle disse årene. Også en stor takk til pasientene mine for mine 7 kapitler i boken, det er på grunn av dem jeg er her i dag, jeg har kunnet biståt dem, og lære av det jeg gjør. Med boken kommer dette ut i verden.

Se linken:

https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-030-77455-4

NAAM Oslo – Oktober 2023

Gratulerer med det vellykkede NAAM5 ISAPS2 møte i Oslo oktober 2023, det 2. Norges ISAPS-symposium og det 5. Norwegian American Aesthetic Surgery Meeting, ledet av

Les mer »

BELGRAD INVITASJON l OKTOBER 2023

Dr. Kalaaji var invitert til serbisk internasjonalt estetisk Plastikkirurgi møte i oktober 2023, som inviterte forelesere faculty, han holdt forelesning om Mommy Makeover og kombinerende behandlinger, fikk

Les mer »