English Norwegian Swedish
Behandlinger
Nyheter
BBL- rumpeforstørring med eget fett. SPECIAL MEETING ON GLUTEAL FAT GRAFTING 27th November 2018, Royal Society of Medicine, London.... Les Mer Hvorfor velger norske kvinner å foreta intimkirurgi og hvordan har det påvirket livskvaliteten før- og etter en slik operasjon? Oslo Plastikkirurgi har nå fått publisert sin forskning og studie i en artikkel i det anerkjente magasinet Aes... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Intimkirurgi - Labia plastikk

Oslo Plastikkirurgi utfører flere behandlinger innen intimkirurgi / vaginal plastikk / lavia plastikk.

Intimkirurgi - bilde

Flere kvinner ønsker å gjennomgå intimkirurgiske inngrep for å forandre på underlivet. Intimkirurgi den hurtigst økende typen plastisk kirurgi i blant annet USA og England. Det mest vanlige inngrepet innen intimkirurgi er redusering av de indre kjønnsleppene (labia minora plastikk), korreksjon av de store kjønnsleppene (labia majora plastikk/labiaforstørring med eget fett), fettsuging av venusberget, korreksjon av klitorishette (klitorisløft) og oppstramming av vagina (forminskning av introitus / vaginaplastikk / vaginaforming).

De mest vanlige plagene er

 • Store eller mangel på volum på kjønnslepper (ytre kjønnslepper)
 • Store kjønnslepper (indre kjønnslepper)
 • Asymetriske kjønnslepper
 • Fett over venusberget
 • Utvidet skjedeinngang/åpning etter fødsel/økt alder

At man opererer underlivet for kun å etterligne et ønsket utseende er ikke å anbefale. Det er kun når det gir deg ubehag i form av hygiene, fysisk som ved sykling, trening, klær osv, samt psykiske og/eller intime forhold at man kan få hjelp til å rette opp dette kirurgisk

 

Les mer om våre behandlinger innen intimkirurgi:

 • Fettsuging av venusberget
  Fettsuging av venusberget Noen utvikler uheldig fordeling (fettsamlinger) som kan skyldes arvelige eller hormonelle forhold. Det er vanskelig å slanke bort fettet fra venusberget. Fettsuging fra venusberget er en rask og enkel behandling som gjøres med lokalbedøvelse.
 • Forminskning av introitus / vaginaplastikk / vaginaforming
  Forminskning av introitus / vaginaplastikk / vaginaforming Noen kvinner vil oppleve ved økt alder eller etter fødsel at skjedeinngangen er utvidet, noe som kan gi praktiske problemer ved intime situasjoner. Les mer om forminskning av introitus (oppstramming av vagina)
 • Labia minor plastikk (kirurgi av de små kjønnsleppene)
  Labia minor plastikk (kirurgi av de små kjønnsleppene) Formen på labia minor kan være avvikende og dermed skjemmende. Korrigering / beskjæring av de små kjønnsleppene er den mest vanlige behandlingen innen intimkirurgi. Behandlingen går ut på å minske, alternativt korrigere asymmetrien. Dette etterlater et kort arr som ligger på utsiden og innsiden av labia slik at man unngår arr på fremsiden, som ville være synlig. Operasjonen tar ca 1 time, avhengig av hva som blir operert.
 • Labia major plastikk (de store kjønnsleppene)
  Labia major plastikk (de store kjønnsleppene) Hos noen kvinner er labia major (de store kjønnsleppene) avvikende i størrelse. De kan være for store, for små eller asymmetriske. Mange lider under dette og ønsker å korrigere det. Dette kan gjøres enten ved figurforming eller fettinjeksjon.
 • Labiaforstørring med eget fettransplantasjon
  Labiaforstørring med eget fettransplantasjon Hvis en har asymmetri eller mangel på fylde uten mye hudoverskudd kan eget fett brukes for å rette opp dette. Små mengder fett tas fra et valgt område som for eksempel mage og forberedes godt før det blir transplantert inn i kjønnsleppene med svært små snitt. Sårene skal kun teipes og inngrepet er relativt kortvarig (ca 1 time).
 • Løft av klitorisområde
  Løft av klitorisområde Noe opplever å ha en hengende klitoris og/eller assymetri i foldene som omgir klitoris på sidene mot de små kjønnsleppene. Det er viktig å tydeliggjøre at selve klitoris IKKE blir rørt under operasjon. Det er kun huden ved siden av og over som forminskes. Behandlingen går ut på å minske, alternativt korrigere asymmetrien. Operasjonen utføres under lokalbedøvelse, eventuelt med enkel sedasjon. Under operasjonen blir klitoris løftet og arrene gjemt inne i foldene og er dermed usynlige. Noen ganger utføres ope...

Priser

Ved behandlinger hvor det ønskes foretatt flere inngrep samtidig, og dette er medisinsk forsvarlig, kan inntil 15 % reduksjon på samlet sum påregnes. Prisen på intimkirurgi ligger fra kr 15 000,- og oppover. 

Se komplett prisliste
 

Video - intimkirurgi

Se 3D animasjon av intimkirurgiske inngrep:

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS