Fjerne dobbelthake

Fettansamlinger under haken kalles ofte for dobbelthake ettersom det ser ut som en har to haker. Dette kan fjernes gjennom fettsuging (liposkulptur) i det aktuelle området.

Oslo Plastikk benytter kanyle og lokalbedøvelse. Først sprøytes det inn lokalbedøvelse før fettet suges ut. Dette i sammen med Micro air (PAAL), som er en vibrasjons maskin som effektivt fordeler trykk og gir et jevnt resultat.

Huden trekker seg oftest fint sammen etter inngrepet av seg selv. Er det mye løs hud etter inngrepet kan dette kombineres med en oppstramming av huden rundt haken. Oftest benyttes teknikker fra ansiktsløft.

Be om veiledning og råd

De beste rådene kan vi gi ansikt til ansikt. Vi vil veilede deg til den beste løsningen for deg.

Ansvarlig lege er Dr. Amin Kalaaji, overlege dr.med, spesialist i plastikkirurgi og klinikksjef ved Oslo Plastikkirurgi, og leder for Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har mange verv og holder foredrag og opplæring verden rundt. Dette kommer alle våre pasienter til gode da han alltid er oppdatert på de nyeste og mest avanserte behandlinger og operasjonsteknikker. 

Pasientsikkerheten, høy kvalitet og individuell behandling veier alltid høyest hos oss på Oslo Plastikkirurgi.