BEHANDLING I UTLANDET

Stadig flere annonser tilbyr kosmetisk kirurgi i utlandet, såkalt «Medical tourism» hvor det lokkes med dyr markedsføring og en full pakke bestående av blant annet spa tilbud og vesentlig lavere priser enn det som tilbys her hjemme.

Dette kan være vanskelig å stå i mot, men man bør likevel tenke seg godt om før man bestemmer seg.

Prinsipielt anbefaler vi ikke kosmetisk kirurgi i utlandet. Man bør være oppmerksom på det tilbudte kvalitetet på behandlingen.

Det kan vare vanskelig å forsikre seg en høy kompetanse på ukjente kirurger, utstyr og annet personale. Språkproblemer kan også være en ulempe. Mange klinikker tilbyr heller ikke en garanti for en eventuell komplikasjon eller korreksjon.

Vi har fått mange henvendelser fra pasienter som er fortvilet over oppståtte komplikasjoner og/eller ikke er tilfredse med resultatet av behandlingen.

Noen har reist tilbake til utlandet for en korreksjon og ender dermed opp med og måtte betale langt mer enn det det hadde kostet å bli operert her hjemme.

Andre velger å operere seg her på nytt til full pris.

En tredje gruppe ender dessverre opp med verken det ene eller andre og grunnet økonomi må de avstå fra videre tiltak og blir nødt til å akseptere resultatet de har fått. 

Bruk sunn fornuft i valget av klinikk før du bestemmer deg!

Vi minner deg på at vår klinikk, i likhet med de fleste klinikker i Norge, har et års garanti for all type behandling vi foretar hos oss, inklusiv eventuelle komplikasjoner eller korreksjon for å forbedre resultatet. For våre implantater har vi livstidsgaranti.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger råd om behandling.