.se

BBL 360

BBL 360 er en kirurgisk prosedyre som kombinerer Lipo 360 med rumpeforsterkende fettoverføring, i hovedsak ved å bruke fett fra din egen kropp for å skape et fyldigere, mer konturert utseendet.

Lipo 360 er en fettsugingsprosedyre som jevner ut kroppens konturer rundt hele midtpartiet for å skape ett mer skulpturert utseendet, Ved å kombinere Lipo 360 med fettoverføring fra din egen kropp, vil man også kunne figur forme andre deler av kroppen.

Med BBL bruker vi fettsuging for å fjerne fett, vi vasker deretter og reinjeserer fettet inn i hoftene og baken og skaper ett muntert, fyldig utseendet.

Resultatet er en mer konturert og kurvet form på kroppen, med ett naturlig utseendet, uten at noe annet enn ditt eget fett brukes i behandlingen.

Athen l September 2023

Vår overlege Dr.Kalaaji hadde stor ære å bli invitert til den første ISAPS-olympiaden i Athen 30. august – 1. september 2023. Dr Kalaaji holdt to foredrag om nylige oppdateringer

Les mer »

Miami l Mai 2023

Vår overlege Dr Kalaaji var invitert til fakultetet i Miami, til et flott panel om regenerativ kirurgi og fetttransplantasjon hvor han snakket om Face Fat

Les mer »