Dr. Kalaaji invitert som foreleser til internasjonalt webinar om de nyeste teknikkene innen estetisk kirurgi

August 2024

Dr. Kalaaji, overlege og dr.med., ble invitert til å holde et internasjonalt webinar den 30. august av det amerikanske ASJ GEMS, verdens ledende tidsskrift innen estetisk kirurgi, som tilhører ASAPS (American Society for Aesthetic Plastic Surgery).

Det er en stor ære å bli invitert til å holde et én times webinar arrangert av ASJ GEMS (Global Educational Meetings) for Aesthetic Surgery Journal for ASAPS, sammen med ledende eksperter innen plastikkirurgi og med en interaktiv Q&A med internasjonale kolleger.

Arrangementet fant sted på Zoom fredag 30. august 2024, New York-tid: 12:00–13:00 (EDT) og 18:00–19:00 Oslo-Roma-Paris-tid, med hele 250 registrerte kolleger fra hele verden.

Temaet var: ‘Den nye fronten innen plastikk- og estetisk regenerativ kirurgi og fetttransplantasjon. Klinisk anvendelse og teknikker.

Webinaret varte i 70 minutter med mange spørsmål. Dr. Kalaaji redegjorde for Oslo

Plastikkirurgis erfaringer innen dette feltet, bokstavelig talt fra topp til tå (hår, ansikt, øyelokk, nese, hake, hals, brystforstørrelse og løft, kropp inkludert BBL og intimkirurgi), og avsluttet med fettpute-syndrom i føttene, som nå er i økning.

Vi vil i denne sammenhengen takke alle våre pasienter for deres tillit til vår klinikk og for at vi har utviklet vår kunnskap og blitt en fremtredende aktør internasjonalt.

Vi er svært beæret over å ha denne posisjonen, og vi lover å fortsette å anvende de nyeste og beste teknikkene for å oppnå de beste resultatene for våre pasienter.

Cartagena calling

Cartagena kaller Juni 2024 Verdens ISAPS-møte ble denne gangen holdt i Cartagena, Colombia, og vår overlege, Dr. Kalaaji, var invitert som foreleser. Han holdt en

Les mer »

Marrakech is calling!

Marrakech is calling! Mai 2024 Vår overlege, Dr. Kalaaji, ble invitert til den Marokkanske foreningen for plastikkirurgi og Pan-Arab-møtet, der mange forelesere fra hele verden

Les mer »