English Norwegian Swedish
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Klinikkens overlege gjesteforeleste om brystforstørring med eget fett på Faculty of Medicine Lincoln University College Clinical Campus i Kota Bharu, Malyasia.

 

 

Han gjennomgikk historien bak fettransplantasjon til bryst, hvordan den oppsto, teknikkene som ble utviklet underveis og frem til nåtidens metoder. 
Dr. Kalaaji har selv gjennomført langt over 100 tilfeller av brystforstørrelser med eget fett.  

Han fortalte om de ulike utgangspunktene hvor fettransplantasjon kan være til stor nytte, for eksempel ved asymmetri i brystene, rekonstruksjon etter brystkreft, tuberøse bryst og små bryst hvor pasienten ikke ønsker å sette inn implantater eller pasienter som allerede har innsatt implantater, men ønsker mer fylde. 

Les artikkelen herDisclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS