English Norwegian Swedish
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Overlege blir intervjuet av The International Spotlight Program med Phaedra Cress

 

"Se videointervju av vår overlege som diskuterer rumpeforstørrelse med eget fettvev.  

Dr. Kalaaji, Oslo Plastikkirurgis overlege blir intervjuet av The International Spotlight Program med Phaedra Cress om rumpeforstørrelse med eget fett i forbindelse med det årlige Aesthetic Meeting 2017. Møtet fant sted i San Diego, USA, og hadde deltakere fra hele verden. Under intervjuet forteller klinikkens overlege om hans erfaringer med rumpeforstørrelse med eget fettvev. 

Phaedra Cress er executive editor av Aesthetic surgery journal som anses som det viktigste tidsskriftet innenfor estetisk plastikkirurgi. 
The International Spotlight Program er Aesthetic Surgery Journal's offisielle youtube-kanal hvor ledende kirurger innenfor ulike felt blir intervjuet om ulike banebrytende prosedyrer innenfor estetisk kirurgi

For å lese mer om klinikkens tilbud med rumpeforstørring med eget fettvev: Se link.

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS