English Norwegian Swedish
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Aesthetic Society News, Winter 2018

Dr. Amin Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi publiserer en artikkel i "Aesthetic Society News om det 2. Norwegian-American Aesthetic Meeting som ble holdt i Oslo 27-28 oktober 2017 der han takker alle deltakere som stilte. Dr. Kalaaji er en av pådriverene til oppstarten av det årlige norsk-amerikanske møtet. Det ble holdt 73 foredrag om ulike typer kosmetiske inngrep representert av delegater fra 30 forskjellige land. 

 

 

 

Les artikkelen herDisclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS