Hipp Hipp Hurra Oslo Plastikkirurgi Fyller 20 År!
Vi ønsker å feire dette med våre gamle så vel som nye pasienter!

Oslo Plastikkirurgi åpnet dørene første gang i 2002 med Dr. Kalaaji i spissen. Klinikken flyttet til Inkognitogata på Frogner i 2005.
Vi har hatt en strålende start på 2022 og vi har hatt gleden av å ta imot både kjente og nye pasienter til tross for restriksjonene vi alle har stått i. Nå ser vi frem imot et spennende og aktivt år.
Oslo plastikkirurgi tilbyr behandlinger av høy kvalitet og individuell behandling innenfor plastikk- og estetisk kirurgi som brystkirurgi, fett-transplantasjon, korreksjon av inverterte brystvorter (hvor Kalaaji har utviklet en helt spesiell teknikk som bevarer ammefunksjonen), neseplastikk, BBL rumpeforstørring med eget fett og intimkirurgi for å nevne noen av våre behandlinger.
Vi holder oss stadig oppdatert på utviklingen innen faget internasjonalt, og kan tilby nye prosedyrer på en forsvarlig måte.
Gjennom ulike publikasjoner av fagartikler som vi har utviklet over tiden har vi fått anerkjennelse i form av hyppige fakultetsinvitasjoner internasjonalt, for å dele våre erfaringer. Vi har med stolthet kunne utvikle nye metoder for blant annet og setter fett i brystene, den såkalte Hybridmetoden (implantat & fett i samme bryst).
Gjennom ulike publikasjoner med faglige artikler som vi har utviklet over tiden. Noe som har ført til at vi har fått internasjonal anerkjennelse i form av hyppige møte (faculty) invitasjoner over hele verden for å dele våre erfaringer. Vi har med stolthet kunne utvikle nye metoder for blant annet hvordan vi setter fett til brystene, hvordan vi gjennomfører en hybrid behandling, altså en metode for hvordan en kombinerer f. eks fett og silikon i sammen bryst. Dette kommer snart i en bok om Plastic and Aesthetic Regenerative Surgery and Fat Grafting. Clinical Application and Operative Techniques, utgitt av Springer Nature, der vår overlege Dr. Amin Kalaaji, er chief redaktør (Editor in chief) for boken.  Dr. Kalaaji har vært mye i media med uttalelser om aktuell saker i det offentlige rom.  (se nede)

Dr. Kalaaji var leder i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NEFP) 2018-2020. I tillegg er Dr. Kalaaji aktivt medlem i Svensk Plastikkirurgisk forening (SPKF), Nordisk Plastikkirurgiske Forening, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society of Aesthetic Plastic Surgery, ASAPS og International Society of Plastic and Regenerative Surgery (ISPRES). Han har tidligere vært overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Telemark Sentralsykehus og seksjonsoverlege/fungerende avdelingsleder ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål, Oslo Universitetssykehus.

Disse engasjementene og vervene Dr. Kalaaji deltar på, er et resultat av arbeidet ved Oslo plastikkirurgi, og en annerkjennelse for virksomhet og innovasjonen til klinikken. Dette gjør at vi alltid er oppdatert på de nyeste behandlingene, pasientsikkerhet og operasjonsteknikker. Dette er vi meget stolte over og vi akter å fortsette slik fremover til det beste for våre pasienter; trygg behandling med høy kvalitet.
Noen av virksomhet som klinikken har bemerket seg med å utvikle er brystforstørrelse med fett, Hybridmetoden, inverterte brystvorter (egen teknikk, BBL, neseplastikk og intimkirurgi, og fettransplantasjon generelt, spesielt ansikt og bryst.
Vi kommer derfor i denne sammenheng til å presentere våre tidligere nyheter fra oppstart av klinikken gjennom hele året.
Stor takk til alle våre pasienter og tidligere og nåværende personal som har vart med oss under denne reisen og gratulerer til Oslo Plastikkirurgi med 20 år.
Les mer om Dr. Kalaaji her:
https://osloplastikkirurgi.no/om-klinikken/
se utdrag av vår eldre nyheter under:

ISAPS MØTE 4-6 MAY 2017, KAIRO

05 May, 2017 Klinikkens overlege Dr. Amin Kalaaji deltok som Faculty medlem og gjesteforeleser møteleder. i ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) i Kairo, Egypt.

04 – 06 mai 2017 hvor han deltok både som Faculty medlem, gjesteforeleser og møteleder. Møtet gikk over tre dager med interaktive diskusjoner om estetisk kirurgi som omfattet temaer som bryst, ansikt, neseplastikk, kroppskonturering, pasientsikkerhet, plastikkirurgiske prosedyrer, intimkirurgi og rumpeforstørring. 

Dr. Kalaaji holdt 6 forelesninger om ulike temaer:  hvordan starte og drive egen plastikkirurgisk klinikk, brystforstørring med bruk av eget fett hvor han sammenliknet erfaringer etter 122 foretatte brystforstørringer med eget fett som erstatning for brystimplantat eller for å bedre status etter innsetting av implantater, de nye teknikkene ved korreksjon av inverterte brystvorter, risiko og erfaring med langvarige kombinerte kirurgiske inngrep, livskvalitet hos kvinner etter å ha foretatt intimkirurgi og innsetting av fett i gluteal området. 

Følgende forelesninger ble holdt av dr. Kalaaji:

1. How to establish and run a Private Aesthetic Surgery practice, A plastic Surgeon’s own 16 years’ Experience and Perspectives

2. Aesthetic Primary Breast Augmentation with Fat Grafting in 122 Cases

3. Surgical Correction of Inverted Nipples: New Techniques

4. Morbidity and Mortality in Combined Long Lasting Aesthetic Procedures

5. Quality of Life in Intimate Surgery Patients

6. Gluteal Augmentation by fat. Is there a role for Prosthesis?

KLINIKKENS OVERLEGE DR. KALAAJI I INTERVJU MED AFTENPOSTEN VITENSKAP OM RUMPEFORSTØRRINGSTRENDEN

“Antallet pasienter som kommer til oss for å få en penere rumpe har eksplodert de siste årene”, sier overlege dr. med. og spesialist i plastikkirurgi Amin Kalaaji ved Oslo Plastikkirurgi til Aftenposten Vitenskap. 

Det er bare en mindre del som ønsker seg en ballongrumpe ala Kardashian”, forteller han. “Disse vet som regel ikke hva det handler om og de er ikke de rette kandidatene til en rumpeforstørrelse. Ballongrumpe er et meget urealistisk og ikke særlig pent resultat og det sier jeg også til de når jeg avviser dem”. Dr. Kalaaji mener det foreligger en stor misforståelse når det gjelder det som vises i mediene. Bilder av blant andre Kim Kardashian og Nicki Minaj gir unge mennesker falske forventninger. Noen ganger er disse bildene manipulerte og fullstendig urealistiske. Dr. Amin Kalaaji sier det er viktig å være klar over at folk fra ulike deler av verden har forskjellige kroppsfasonger. For eksempel har latinamerikanere en annen kroppsbygning enn skandinaver, asiater eller afrikanere. “Hos oss handler det om figurforming av bak, hofter, mage, lår og moderat økning av selve størrelsen av selve rumpen” sier han. “Baken må stå til resten av kroppen. En tendens som vi har sett de siste tre årene er at folk ønsker å flytte fettet på kroppen fra en del til en annen for å få bedre proporsjoner. Tidligere kom folk for å kvitte seg med fett på kroppen, nå setter de det tilbake i sin eget kropp, noe jeg synes er positivt.” Han forteller at de også ofte gjør operasjoner hvor folk har en medfødt asymmetri, helt falte rumper eller skader som de kan reparere. 

FRARÅDES STERKT
“Rumpeforstørrelse er en delikat operasjon med høy risiko for komplikasjoner hvis dette ikke gjøres av kvalifisert personell”, advarer den erfarne kirurgen. Han forteller at man i Norge tidligere har bruk implantater, men at det har vist seg å gi betydelige komplikasjoner som avstøtning og infeksjoner i nesten 40{54b116087a6f74e83971d02c04db3cc13141fd9ff760a1e389c9721123fe5531} av tilfellene. “Implantater kan dessuten se veldig fremmed ut”, sier han, “så vi har aldri satt inn slikt og vi kommer heller aldri til å gjøre det. Men det verste er de som bruker flytende materiale til å sprøyte inn i rumpen. Dette gjøres i utlandet til og med av de som ikke er plastikkirurger.” Han fraråder sterkt å injisere fremmed materiale i rumpen og forteller at de har vært med på tilfeller hvor det tidligere har blitt sprøytet inn silikon og at det nesten har vært umulig å fjerne. “Da må man gjøre en skikkelig operasjon og skjære bort og det etterlater masse arr”, sier han. 


ALDRI SKJEDD I NORGE
“Men dette må vi også si åpent, det har skjedd mange dødsfall etter slike operasjoner med eget fett, også de som er utført av kvalifiserte leger”, sier dr. Kalaaji. Han forteller at fellestrekkene ved disse er at man har injisert fettet for dypt i muskelen slik at det har fulgt med blodet og dannet en blodpropp, som etter hvert har satt seg fast i lungen. Dette har heldigvis aldri skjedd i Norge, men f.eks. i USA og London.  Dødsfallene er nå under etterforskning. “Derfor er vi her på vår klinikk alltid veldig forsiktige, og reduserer risikoen til et minimum ved å bruke spesielle teknikker og holde oss borte fra risikoområder og heller ikke injisere så store mengder fett”, sier Amin Kalaaji. 

OSLO PLASTIKKIRURGI INTRODUSERER NÅ FORMINSKNING AV INTROITUS (SKJEDEÅPNINGEN)/VAGINAPLASTIKK.

Noen kvinner vil ved økt alder eller etter fødsel merke at skjedeinngangen er utvidet. Dette kan skape problemer i intime situasjoner. Vi tilbyr nå en naturlig og langvarig løsning på problemet ved å injisere små mengder av ditt eget fett ved skjedeinngangen.

Noen kvinner vil oppleve ved økt alder eller etter fødsel at skjedeinngangen er utvidet, noe som kan gi praktiske problemer ved intime situasjoner. Det finnes muligheter til å stramme opp inngangen og ytterste del av vagina og dette har blitt mer og mer vanlig den siste tiden. Noen klinikker tilbyr laserbehandling, men man vet lite om de langsiktige bivirkningene. Derimot foreligger det en mulighet til å bygge opp veggen ved innsiden av skjedeinngangen med fettransplantasjon, eller man kan bruke en metode som strammer selve slimhinnen og muskelen. Man må først gjennom en grundig vurdering for å kunne se om dette vil kunne gi en sikker forbedring for akkurat deg.

Trykk her for å lese mer om prosedyren


NANOFETT FOR Å BEDRE HÅRVEKSTEN KOMMER NÅ MED NYTT BEHANDLINGSTILBUD

Oslo plastikkirurgi kommer nå med nytt behandlingstilbud til de med nedsatt hårproduksjon eller som nylig har gjennomgått hårtransplantasjon. Behandlingen går ut på injiserer nanofett til hodebunnen. Nanofett har regenerende egenskaper slik at man kan oppnå bedre blodsirkulasjon og få bedre vekstvilkår for hårfolliklene.

Fettet tas fra egen kropp gjennom spesielle kanyler. Dette skjer under lokal bedøvelse og beroligende medisiner (sedasjon), og fettet behandles på en spesiell måte før det injiseres med en kanyle (såkalt Colemans teknikk) i det ønskede område.

Det forutsettes at man har områder der man kan hente fett fra for å flytte til det ønskede område. Mengde av fett er avhengig av volumet i det område man ønsker å korrigere. Stort sett handler det om relativt små mengder fett. Vanligvis integreres (gror) fettet godt i det mottakende området, men man må regne med at kroppen absorberer (suger) ca. 30 {54b116087a6f74e83971d02c04db3cc13141fd9ff760a1e389c9721123fe5531} av fettmengden de første månedene (noe mindre i hoderegionen), derfor fyller man litt mer enn det man trenger (overkorrigerer) for å kompensere dette. 

Se vårt nye behandlingstilbud

DR KALAAJI BLE INVITERT TIL Å FORELESE FOR NORDISKE LEGER UNDER UTDANNING I PLASTIKKIRURGI VED NORDISK KURS I ESTETISK KIRURGI I TROMSØ MANDAG 18. NOVEMBER.

Han foreleste i 3 timer om følgende emner:

1-Introduksjon til estetisk kirurgi «the science of beauty»

2-Fettransplantasjon og fettsuging, den siste utviklingen innen feltet som for eksempel nanofett og andre teknikker brukt til hår, ansikt, rundt øyne, bryst, rumpe og legger.

3- Pasientsikkerhet ved estetisk kirurgi, hvordan redusere komplikasjonsrisikoen og samtidig øke tilfredsheten med bevart pasientsikkerhet.

VG intervjuer oss!

Les dette flotte og nyanserte innlegget vår plastikkirurg deltok i hos VG angående den såkalte dobbelthaken!

Dr. A. Kalaaji uttaler seg sammen med andre eksperter på sitt felt, om dobbelthaken. 

Dobbelthake kan være sjenerende for mange. Men er den mulig å bli kvitt? Her er ekspertenes råd til hvordan du kan ta grep; 

– Hva mener du er den beste og mest effektive metoden for å bli kvitt dobbelthake?

– Det finnes ingen magisk løsning. Først må man se hva som forårsaker dette, enten det er arvelig, genetisk eller aldersbetinget. Er du overvektig, må du først stabilisere vekten. Dette kan også i enkelte tilfeller hjelpe selv om dobbelthaken er arvelig.

– Det finnes mye mangel på kunnskap rundt dette temaet, mange tror at den eneste løsningen er plastisk kirurgi, men det er ikke noe man bare kan gjøre på «dropp in». Før du går til det skrittet må du få en vurdering av en spesialist. Kirurgi er det siste steget i rekkefølgen, sier Amin Kalaaji.

Instagram ansikt er den nye trenden skriver Dagens næringsliv.
Instafjeset er ungt, med feilfri hud, katteaktige øyne og lange tykke vipper.

Oslo Plastikkirurgi sin overlege dr. Kalaaji ble i den forbindelse intervjuet av Dagens næringsliv om den økte etterspørselen etter kosmetisk kirurgi. “Etikken må være tilstede før man opererer på friske kropper uttaler han. Pasientene har krav på en lege som gir dem realistiske forventninger”. Les intervjuet her:

NYHETER

Plastic surgery

Aesthetic medicine and

cosmetology

#Instagram

Les mer om oss på instagram