English Norwegian Swedish

Om Oslo Plastikkirurgi

Oslo Plastikkirurgi - Ansatte

Høy kvalitet og individuell behandling

Oslo Plastikkirurgi er en veletablert klinikk på Frogner i Oslo, siden oppstart i 2002. I nyrenoverte, innbydende lokaler står vårt kvalifiserte team klare til å ta imot deg.

Oslo Plastikkirugi kombinerer spesialistkirurgisk kompetanse med veiledning, omsorg og oppfølging av deg som pasient. Vi tilbyr individuell behandling og høy kvalitet innenfor plastikk- og kosmetisk kirurgi. 

Vårt mål er å tilby våre pasienter høy kvalitet og individuell behandling innenfor plastikk- og kosmetisk (estetisk) kirurgi. Videre følger vi fagets internasjonale utvikling og retningslinjer, samtidig som vi tar hensyn til dine behov og ønsker - i den grad det er forsvarlig med den medisinske etikken. Tilstede under operasjonene har vi alltid en kvalifisert anestesilege/anestesi sykepleier og en kvalifisert operasjonssykepleier. 

Trygghet
Hos oss er du i beste hender. Din trygghet og sikkerhet settes først, og vi tilpasser behandlingen i forhold til din situasjon og dine behov. Personlig oppfølging er en selvfølge, og etter en operasjon er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli så fornøyd som mulig med resultatet, og for at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Kvalitet
Med over 20 års erfaring fra estetisk og plastisk kirurgi, har høy kompetanse og faglig dyktighet blitt Oslo Plastikkirurgis identitet. Vi er meget kvalitetsbevisste, og alt av utstyr og proteser er av førsteklasses kvalitet - nettopp for å ivareta din sikkerhet som pasient og for at du skal få et optimalt og naturlig resultat.

Kontakt oss

Vi utfører blant annet plastiske operasjoner innen brystforstørrelse med implantat eller med eget fettvev, bukplastikk, figurforming, neseplastikk, ansiktsløft, panneløft og labiaplastikk (underlivsplastikk). 
Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 22 55 42 90, eller via kontaktskjemaet vårt for mer informasjon og konsultasjon.

Helseopplysningsskjema
Bor du et stykke unna Oslo kan du fylle ut helseopplysningsskjemaet nedenfor og sende det inn sammen med bilder av det du ønsker behandlet til oss på mail, fax. eller pr. post og få en forhåndsvurdering av ditt behov.

Trykk her for å laste ned helseopplysningsskjema

Vi har som målsetting å tilby en individuell behandling av høy kvalitet innenfor plastikk- og kosmetisk (estetisk) kirurgi. Videre følger vi tett fagets internasjonale utvikling, samtidig som vi tar hensyn til dine behov og ønsker i den grad det er forsvarlig med den medisinske etikken. Tilstede under operasjonene er en kvalifisert anestesilege og en kvalifisert operasjonssykepleier.

Ansvarlig lege er Dr. A. Kalaaji, overlege dr.med, spesialist i plastikkirurgi.

Dr. A. Kalaaji er overlege dr.med og spesialist i plastikkirugi. Han er utdannet i plastikkirurgi i Frankrike (Paris) og Sverige, med doktorgrad i plastikkirurgi fra Sverige. Han er tidligere overlege ved plastikkirurgisk avdeling ved Telemark Sentralsykehus og seksjonsoverlege ved plastikkirurgisk avdeling Ullevål, Oslo Universitetssykehus. Nå arbeider han ved Oslo Plastikkirurgi i Oslo.

I tillegg til å publisere flere vitenskapelige artikler har dr. Kalaaji holdt mer enn 100 presentasjoner om plastisk og estetisk kirurgi i Norden, Europa, USA og verden over. Blant annet en forelesning i ASAPS (The American Society for Aesthetic Plastic Surgery) ved en kongress i Boston i 2011, som omhandler livskvalitet hos kvinner med brystimplantat. Dette arbeidet er publisert i det norske tidsskriftet "Kirurgen" i april 2012 og i det prestisjefylte Aesthetic Surgery Journal 2013. Videre har han holdt forelesninger, samt vært gjestforeleser i London, Berlin, Roma, Helsingfors, Linköping, Tromsø, Tours (Frankrike) og Marrakech, om blant annet brystforstørrelse med fet transplantasjon ved internasjonale konferanser av høy kvalitet.

I januar 2014 ble dr. Kalaaji valgt inn som aktivt medlem av den internasjonale organisasjonen International Society for Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

ISAPS er en ledende organisasjon for eksperter i kosmetisk plastisk kirurgi.

Dr. Kalaaji var styremedlem i Norsk plastikkirurgisk forening fra 1999-2001 og ble valgt inn som styremedlem i Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NFEP) 2015-2017.

Dr. Kalaaji ble forespurt om nye 3 år som medlem av den internasjonale komitéen av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) fra 2010-2013 og 2013-2016. "Den tid og engasjement som tilbys av dr. Kalaaji til foreningen er virkelig verdsatt av medlemmene og av styret i American Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)" ble uttalt av presidenten i ASAPS, dr. Jack Fisher, MD. "The time and commitment provided by dr. Kalaaji to the Society is truly appreciated by the officers and other members of the board of directors of the American Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)”.

Dr. Kalaaji er aktivt medlem i:

Den norske legeforening
Norsk Plastikkirurgisk Forening
Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi (NFEP)
Svensk Plastikkirurgisk Forening (SPKF)
Nordisk Plastikkirurgisk Forening
The American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
International Society of Plastic Regenerative Surgery (ISPRES)
International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS)
International Society for Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Styre medlem Norsk Plastikkirurgisk Forening 1999-2001
Styre medlem Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi 2015-2017
Editorial board (norsk representant) Plastic surgery Hand Surgery Journal siden 2014.
Medlem i International committee av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
Medlem i Education committee av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS