English Norwegian Swedish
Nyheter
BBL- rumpeforstørring med eget fett. SPECIAL MEETING ON GLUTEAL FAT GRAFTING 27th November 2018, Royal Society of Medicine, London.... Les Mer Hvorfor velger norske kvinner å foreta intimkirurgi og hvordan har det påvirket livskvaliteten før- og etter en slik operasjon? Oslo Plastikkirurgi har nå fått publisert sin forskning og studie i en artikkel i det anerkjente magasinet Aes... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji ble enstemming valgt inn som representant i ISPRES Boards of Directors(International Society of Plastic and Regenerative Surgeons) for den nordiske regionen.

Regenerativ kirurgi omfatter blant annet fettransplantasjon og stamceller. Denne type kirurgi blir mer og mer brukt innenfor både plastisk og estetisk kirurgi i form av av mikro-og nanofett som filler til ansiktet, rynkebehandling, forstørring av bryst og rumper, intimkirurgi og til utjevning av defekter etter tidligere operasjoner eller skader. Dette vil komme våre pasienter tilgode da foreningen stadig arrangerer konferanser og samlinger verden over hvor man deler erfaringer og den nyeste utviklingen på området.

ISPRES foreningen består av verdens mest anerkjente plastikkirurger innen feltet regenerativ kirurgi og dette er meget ærefullt oppdrag. 

 

 

Se link:Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS