English Norwegian Swedish
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Les Mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Nordisk kurs i plastikkirurgi/estetisk kirurgi 2018.

Dr. Kalaaji holdt kurs i hvordan planlegge og utføre bukplastikk med et trygt og vellykket resultat. Han gikk gjennom viktigheten av en grundig vurdering av pasienten før en operasjon blir utført og tett oppfølging i etterkant. Det er viktig at pasienten holder en stabil vekt før operasjonen kan utføres og at en er ferdig med svangerskap for den gruppen det gjelder.

                                                                         Fettransplantasjon fra ”topp til tå”

Han holdt også forlesning om fettransplantasjon, om de utallige mulighetene som finnes innefor denne type inngrep. Han vedla mange eksempler på dette.

I ansiktet brukes fettransplantasjon til å fylle ut rynker og furer, forstørre/definere kinnben, kjeve og hake, fylle ujevnheter etter skader eller tidligere operasjoner og leppeforstørrelse. Det kan også brukes rundt øynene; løfte opp nedre øyelokk, eller fylle over øvre øyelokk, noe som reduserer preget av dyptliggende øyne og gi et yngre utseende. I ansiktet brukes mest nano/mikrofett (stamceller i fettet).

En kan også forstørre bryster, rumpe, korrigere asymmetri i de forskjellige kroppdeler, så mulighetene er mange og teknikken blir stadig bedre og er i konstant utvikling.  

 

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS