English Norwegian Swedish
Nyheter
Stadig flere menn legger seg under kniven skriver Nettavisen Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi og leder i Norsk Forening for estetisk plastikkirurgi blir inter... Les Mer Brystforstørring med implantater vs brystløft med innsetting av implantater Det er med stor glede å kunne meddele at Oslo Plastikkirurgi har fått publisert sitt studie av "brystforstørr... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Klinikkens overlege dr. Kalaaji deltok som gjesteforeleser på ISAPS Saudi Plastic Surgery symposium 14.04-16.04 2018 i Riyadh, Saudi Arabia

Han holdt følgende forelesninger:

1. Livskvalitet etter neseplastikk.

Han framla resultatet av sin egen forskning basert på en anonym spørreundersøkelse foretatt på 210 pasienter som har gjenomgått neseplastikk. Undersøkelsen gikk blant annet ut på pasientens opplevelse av livskvaliteten før og etter en slik operasjon.

2. Brystforstørring med eget fett

Han foreleste om sine erfaringer med brystforstørring med eget fett der han sammenliknet de ulike prosedyrene med for- og ulemper.Han har selv foretatt 150 operasjoner hva gjelder fettransplantasjon til bryst.

Mange pasienter ønsker kun litt mer fylde og vil ikke ha innsatt brystimplantater. Fettransplantasjon til bryst føles mer naturlig for mange og er en god erstatning til brystimplantater så sant man ikke ønsker en stor volumøkning.Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS