English Norwegian Swedish
Nyheter
Fikk besøk i Miami av klinikkens overlege 31.10-04.11.18 Dr.Roger Khouri som er kjent for bryst forstørrende ved bruk av fettransplantasjon Fikk besøk i Miami av klin... Les Mer 4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12-08.12.18. Oslo Plastikkirurgis dr. Kalaaji ble invitert til 4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12.18 som m... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Innleggelse av brystimplantater er trygt uttaler Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji til Aftenposten 13.12.18.

Etter at Aftenposten kjørte en artikkelserie om blant annet brystimplanter har mange tatt kontakt for å uttrykke sin bekymring. Kvinnene var særlig bekymret for BIA-ALCL (brystimplantat- assosiert anaplastisk storcellelymfom).

Leder i Norsk forening for estetisk plastikkirurgi dr. Kalaaji så derfor behov for å berolige de kvinner som har fått innsatt brystimplantater. Risikoen for å utvikle BIA-ALCL er mikroskopisk forteller han til Aftenpostens journalist. 

Les artikkelen her:

 



Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS