English Norwegian Swedish
Nyheter
15th PABPS (Panarab Association for burns and plastic surgery) Congress -19 Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji deltok på den 15 PABS kongressen 28.02-02.03.19 i Tunis der han fung... Les Mer Silikon i rumpen kan føre til kreft skriver Aftenposten 02.03.19. Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi fraråder på det sterkeste å hoppe på tilbud om billige skjønnhe... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Hvorfor velger kvinner intimkirurgi og hvordan påvirker det livskvaliteten?

 

 

Oslo Plastikkirurgis studie tok for seg kvinner som har fått utført ulike typer intimkirurgi.

Kvinnene har svart på en anonym spørreundersøkelse som gikk ut på å dokumentere årsaken til at de valgte å gjennomgå en operasjon og deres opplevelse av livskvaliteten før- og etter inngrepet.

Videre tok artikkelen for seg indikasjonene som skal til før kirurgen godkjenner en operasjon, hvilke operasjonsprosedyrer som gir det beste resultatet og sist, men ikke minst pasientsikkerhet under operasjonen.

Se link

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS