English Norwegian Swedish
Nyheter
Oslo Plastikkirurgi var invitert til ISAPS, Miami 31.10-04.11.18 Han stilte som national secretary for Norge og deltok på en rekke andre møter under oppholdet. I tillegg stilt... Les Mer Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved The 6th Live Surgery & Injections Course Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved The 6th Live Surgery & Injections Course

 

 

Siste nytt om rumpeforstørring med eget fett (BBL), korreksjon av inverterte brystvorter, intimkirurgi og hybridbehandling ved brystforstørring (brystimplantater kombinert med fettransplantasjon. Dr. Kalaaji presenterte sine erfaringer ved The 6th Live Surgery & Injections Course St. Petersburg, Russia 11-14 oktober 2018. Han var der invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker.

Se nedenfor:

1. Rumpeforstørring med eget fettvev, sikkerhet og metoder.

Han foreleste om de ulike teknikkene brukt i rumpeforstørring med eget fett (også kalt BBL, Brazilian Butt Lift), hva gjelder høsting og preparering av fettet, noe han har forsket på i mange år og som gir det beste og mest langvarige resultatet. Han tok også for seg alle komplikasjoner som kan oppstå om man ikke bruker de anbefalte metodene.

2. Korreksjon av inverterte brystvorter hvor han sammenliknet 4 forskjellige operasjonsmetoder.

Han har over 13 års erfaring med denne type operasjoner. Han redegjorde for teknikkene som gjør at man beholder ammeevnen etter et slikt inngrep deriblant den nyeste metoden som nå er tatt i bruk.

3. Intimkirurgi.

Hvordan oppnå best mulig resultater ved intimkirurgi og hvordan unngå komplikasjoner etter et slikt inngrep.

4. Hybridbehandling ved brystforstørring. Brystimplantater kombinert med fettransplantasjon.

En hybridbehandling av brystimplantater og innsetting av eget fett brukes for å øke volumet, forbedre asymmetri eller for å øke volumet i visse områder i brystet som nederst eller ved kløften. Det kan også brukes til å kamuflere såkalt ripling noe som kan oppstå hos svært slanke kvinner som har lite fettlag under huden. Et alternativ kan da være å transplantere fett i tillegg.

5. Han var også moderator under en videofremvisning av en foretatt rumpeforstørrelse med eget fett.

På konferansen i St.Petersburg møttes mange av verdens mest anerkjente plastikkirurger hvor man delte erfaringer og diskuterte den nyeste utviklingen innen faget.

 

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS