English Norwegian Swedish
Nyheter
15th PABPS (Panarab Association for burns and plastic surgery) Congress -19 Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji deltok på den 15 PABS kongressen 28.02-02.03.19 i Tunis der han fung... Les Mer Silikon i rumpen kan føre til kreft skriver Aftenposten 02.03.19. Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi fraråder på det sterkeste å hoppe på tilbud om billige skjønnhe... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Intervjuet med TV2 om den økende trenden med rumpeforstørring med eget fett, også kalt BBL (Brazilian Butt Lift)

 

Dr. A. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble intervjuet av TV2, Helsekontrollen om den økende trenden med rumpeforstørring med eget fett, også kalt BBL (Brazilian Butt Lift) hvor mange velger å reise utenlands for å få utført dette. Argumentet deres er at det er billigere å gjøre dette i andre land. 

Dr. Kalaaji advarer på det sterkeste mot å foreta fettransplantasjon til rumpe i utlandet da man usikker på kompetansen til kirurger og helsepersonell og kvaliteten av behandlingen man får der.  En annen viktig årsak er resistente bakterier man risikerer å ta med seg til Norge. 

Han forteller videre at i mange tilfeller blir sluttsummen dyrere enn om det skulle vært gjort i Norge da man trenger oppfølging og eventuell korreksjon etter en slik operasjon. 

Dr. Kalaaji og Oslo Plastikkirurgi har lang erfaring med fettransplantasjon til rumpe (BBL) og holder mange foredrag og kurs verden over, siste var i Paris, London, Manchester og New York om metoden han har utviklet. Antall pasienter har økt dramatisk siden 2014. En for stor, uproposjonell rumpe er ikke å etterstrebe, men derimot en symmetrisk og harmonisk helhet med figurforming av hele bakre delen inklusiv rygg, lår, mage og rumpe.
Oslo plastikkirurgi er meget opptatt av pasientsikkerheten rundt denne prosedyren og å oppnå gode resultater da det kan få fatale konsekvenser om det ikke utføres på riktig måte.

Se link...

Les hele artikkelen (PDF)
 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS