English Norwegian Swedish
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Les Mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12-08.12.18.

 

 

Oslo Plastikkirurgis dr. Kalaaji ble invitert til 4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12.18 som moderator og foreleser.

Han holdt forelesning om intimkirurgi fordelt på to blokker.

1. De ulike teknikkene som foretas ved intimkirurgi, hvordan oppnå best mulig resultat og hvordan unngå komplikasjoner.

2. Kvinners livskvalitet før- og etter intimkirurgi.

Dr. Kalaaji har gjennom årenes løp forsket på livskvaliteten til vinner som har gjennomgått intimkirurgi. Forskningen er basert på anonyme spørreundersøkelser innsendt av kvinnene selv. Studiet omfatter svarene til 125 kvinner og tar grundig for seg kvinners opplevelse av livskvaliteten før og etter operasjonen.

Dr. Kalaaji har også fått publisert denne undersøkelsen i det kjente tidsskriftet Aesthetic Surgery Journal.

3. Han foreleste også om korreksjon av inverterte brystvorter.

Han har over 13 års erfaring med dette inngrepet. Han sammenliknet 4 forskjellige teknikker deriblant den mest brukte prosedyren som gjør at man beholder evnen til å amme.

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS