English Norwegian Swedish

Garanti

NYLIG HAR OSLO PLASTIKKIRURGI OPPGRADERT SINE PROTESER TIL SÅKALT SOFT TOUCH MED KOHESIV MYK, MEN FAST GELÉ MED LIVSTIDSGARANTI.

Oslo Plastikkirurgi bruker Natrelle fra Allergan (tidl.McGhan) proteser av høyeste kvalitet som har produsert brystimplantater i snart 35 år. 

Inspira silikonfylte, runde implantater, såkalte Soft Touch, har en myk, kohesiv gelé. Denne finnes i moderat og full projeksjon og har livstidsgaranti mot ruptur.

Implantatene lages i en FDA (Food and Drug Administration) godkjent fabrikk. Allergan har en rekke FDA godkjente silikongelimplantater til brystforstørring og rekonstruksjonskirurgi som tilfredsstiller høyeste standard når det gjelder sikkerhet og funksjon.

Allergans implantater er basert på biodimensjonal planleggingsteknikk. Dette gjør det mulig for kirurg og pasient å velge fra en rekke størrelser, form og profiler, og gjennom dette sikre et optimalt resultat.

Garanti:
AllerganPlus Garanti som omfatter Inspira ST og Natrelle har livstidsgaranti mot ruptur.

Link : www.natrelle.eu

Link : www.allergan.co

Link : www.natrelle.se

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS