English Norwegian Swedish
Nyheter
Fikk besøk i Miami av klinikkens overlege 31.10-04.11.18 Dr.Roger Khouri som er kjent for bryst forstørrende ved bruk av fettransplantasjon Fikk besøk i Miami av klin... Les Mer 4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12-08.12.18. Oslo Plastikkirurgis dr. Kalaaji ble invitert til 4th Emirates Plastic Surgery Congress i Dubai 06.12.18 som m... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Garanti

NYLIG HAR OSLO PLASTIKKIRURGI OPPGRADERT SINE PROTESER TIL SÅKALT SOFT TOUCH MED KOHESIV MYK, MEN FAST GELÉ MED LIVSTIDSGARANTI.

Oslo Plastikkirurgi bruker Natrelle fra Allergan (tidl.McGhan) proteser av høyeste kvalitet som har produsert brystimplantater i snart 35 år. 

Inspira silikonfylte, runde implantater, såkalte Soft Touch, har en myk, kohesiv gelé. Denne finnes i moderat og full projeksjon og har livstidsgaranti mot ruptur.

Implantatene lages i en FDA (Food and Drug Administration) godkjent fabrikk. Allergan har en rekke FDA godkjente silikongelimplantater til brystforstørring og rekonstruksjonskirurgi som tilfredsstiller høyeste standard når det gjelder sikkerhet og funksjon.

Allergans implantater er basert på biodimensjonal planleggingsteknikk. Dette gjør det mulig for kirurg og pasient å velge fra en rekke størrelser, form og profiler, og gjennom dette sikre et optimalt resultat.

Garanti:
AllerganPlus Garanti som omfatter Inspira ST og Natrelle har livstidsgaranti mot ruptur.

Link : www.natrelle.eu

Link : www.allergan.co

Link : www.natrelle.se

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS