English Norwegian Swedish

Brystforstørring

Det er viktig å være glad i kroppen sin. Men av ulike grunner kan noen ha behov eller et ønske for brystforstørring.

Oslo Plastikkirurgi har lang erfaring, dyktige leger og fornøyde pasienter. Vi tilbyr alt fra større operasjoner som brystforstørring til mindre kosmetiske inngrep. Ta kontakt for konsultasjon i dag.

Alternativer

Oslo Plastikkirurgi tilbyr to typer operasjoner for brystforstørring:

- Brystforstørring med protese

- Brystforstørring med eget fett

Med protese

Brystforstørring gir større bryster og kan gi dem en fastere form. Amming og det å gå fort opp og ned i vekt kan føre til at brystene kan henge mer enn vanlig.

Noen har kanskje mistet et bryst, har ulike størrelser eller har bare ikke utviklet et fullt sett, og kan derfor ønske en slik operasjon. Hvis dette er noe man selv ønsker å forandre på, kan man det gjennom brystforstørring med protese.

En av de mer utbredte og kjente formene for brystforstørring

Oslo plastikkirurgi bruker proteser med såkalt Soft Touch. Den er myk, men fast og har livsgaranti. Vi bruker anerkjente proteser av høy kvalitet for å sikre våre pasienter de beste resultatene. Disse er også FDA-godkjente silikongelimplantater.

Slik skjer det

Protesene plasseres i en lomme under brystkjertelen eller brystmuskelen. Størrelsen på denne kan variere basert på pasientens ønske og kirurgens anbefalinger. Har man for eksempel mindre brystlommer, kan det være lurt å ikke starte med alt for store proteser.

Huden rundt brystet kommer til å trenge tid til å strekke seg slik at den passer protesen. Dersom det er for lite hud i dette området, kan denne prosessen være litt smertefull og vare lenger. Å starte med mindre proteser først og for å la huden strekke seg godt nok, kan man i noen tilfeller etterhvert sette inn større proteser.

Arret man får fra operasjonen vil ligge under brystet hvor det ikke synes godt. Ellers kan det ligge rundt brystvorten eller gjennom armhulen. Alt varierer basert på hvordan protesen blir satt inn. Arr kan fjernes med laser operasjon, men dette er ytterst sjeldent nødvendig da arrene er som oftest lite synlige.

Brystforstørring med eget fett

Synes man brystforstørring med proteser virker ubehagelig, kan man velge brystforstørring med eget fett. Dette er en operasjon vi har hatt erfaring med i over 10 år, og kan vise til gode resultater og positive kundeerfaringer.

Hvorfor velge brystforstørring med eget fett

Brystforstørring med eget fett er et godt alternativ der målet er å øke volum i brystene, og kan ofte både se og føles mer naturlig.

Under denne operasjonen fjerner vi uønsket fett fra de områdene du ønsker og legger de i brystene dine. Dette krever gjerne at du har litt fett på kroppen.

Resultat

I brystforstørring med fett vil man ikke se et voldsomt resultat, da brystene ikke kommer til å bli like store som med protese. Når det er sagt, kommer brystforstørring med fett til å gi et veldig naturlig resultat som holder seg godt.

En viktig ting å notere seg er at alle kropper er forskjellige. Det betyr at resultatet kan variere avhengig av resorpsjon av det injiserte fettet. Dette betyr i hvilken grad kroppen kommer til å suge opp fettet.

Som oftest vil fettet gro godt i det mottakende området, men man kan forvente at kroppen kommer til å absorbere opptil 40% av fettmengden de første månedene. Derfor kan man fylle litt mer enn det man trenger for å kompensere for det som forsvinner.

Forbered deg før operasjonen

Før du skal opereres er du nødt til å være forberedt. Er du syk på dagen til operasjonen må du ringe klinikken for å få en ny dato til når du har blitt frisk. Vi kan ikke utfør eoperasjonen dersom det er symptomer på sykdom, hoste, influensa eller en annen infeksjon.

Før operasjonen får du resept på antibiotika, smertestillende og rensoppløsning.

Dagen før operasjonen må du vaske kroppen din med rensoppløsning. Dette er en desinfiserende såpe som du skyller med vann og tørker av med et tørt håndkle. Bruk rene klær når du reiser hjemmefra.

Før du opereres må du ikke ha spist på 6 timer. Du kan drikke vann og saft. Ikke drikk melk - dette får du ofte beskjed om på pakken med antibiotika.

Før operasjonen må du sørge for at noen kan komme og hente deg, siden du selv ikke er i stand til å kjøre eller ta taxi selv.

Hvis du bor langt unna klinikken, anbefaler vi ikke at du kjører langt. Vi har derfor samarbeid med Hotel Gabelshus og Frogner House Hotel Norum. Vi kan bestille rom for deg slik at du kan ta det med ro de neste to dagene før du reiser hjem.

Er du usikker på om brystforstørring er noe for deg? Få konsultasjon hos Oslo Plastikkirurgi idag.

 

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS