English Norwegian Swedish

Svettkjertler (Hyperhidrose)

Hyperhidrose er økt svetting i begrensede hudområder f.eks. håndflater, hode/panne eller armhuler.
  • Medisink injeksjon: Blokkerer nervimpulsen til svettekjertlene slik at de produserer mindre svette. Behandlingen holder i 9-12 måneder og må da gjennomgåes igjen. Dette er en god behandlingsmetode for hender og pannen etftersom den ikke etterlater noe arr. Den kan også utføres i armhulen. Behandlingen trenger ikke noe bedøvelse.
  • Kirurgi: Å fjerne en del av huden kan være et godt alternativ, men dette etterlater arr. Det er imidlertid områdene i axillen hvor man anvender denne metoden. Man fjerner ca 2/3 deler av alt behårigsområde og dermed minskes svettingen. Effekten av kirurgi er i prinsippet permanent.
  • Fettsugning: Kan være et godt alternativ da dette ikke etterlater arr, og i prinsippet ikke trenger å gjentas.
  • Hyperhidrose (økt svetting)
    Hyperhidrose (økt svetting) Hyperhidrose er økt svetting i begrensede hudområder f.eks. håndflater, hode/panne eller armhuler. Man bør ha prøvet andre behandlinger uten å få effekt, slik som uttørkende preparater. Ulike metoder kan være medisink injeksjon, kirurgi eller fettsugning

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS