English Norwegian Swedish
Behandlinger
Nyheter
Oslo Plastikkirurgi var invitert til ISAPS, Miami 31.10-04.11.18 Han stilte som national secretary for Norge og deltok på en rekke andre møter under oppholdet. I tillegg stilt... Les Mer Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved The 6th Live Surgery & Injections Course Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble invitert som gjesteforeleser, moderator og paneldeltaker ved... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Mammy makeover

Vi registrerer en stadig økende etterspørsel etter kombinerte operasjoner. Det er flere grunner til dette, blant annet at pasienter ønsker kortere rehabiliteringstid og dermed raskere resultat.


En slik kombinasjon kan for eksempel være:

1. Brystprotese kombinert med øyelokkplastikk
2. Brystprotese kombinert med mageplastikk
3. Brystløft kombinert med mageplastikk
4. Brystforstørrelse med eget fett kombinert med mageplastikk
5. Mageplastikk kombinert med figurforming
6. Mageplastikk kombinert med brystforstørring
7. Intimkirurgi kombinert med figurforming
8. Intimkirurgi kombinert med brystforstørring
9. Intimkirurgi kombinert med brystløftFelles for disse kombinasjonene er at det skal være maksimal operasjonstid på 3 til 3 ½ time. Operasjonstiden gjør at pasientene tåler selve operasjonen og oppvåkningen. I tillegg skal pasienten gjennomgå tiden etter operasjonen kalt "Rekonvalesens tiden", som er hvileperioden etter operasjonen før pasienter igjen kan gjenoppta sin normale aktivitet. På bakgrunn av disse viktige faktorene blir det derfor gjort en grundig totalvurdering i forkant av operasjonen.

Etter slike operasjoner kan man bli hemmet i forhold til bevegelse, og den generelle allmenntilstanden kan også hemmes i tiden etter operasjonen, når flere operasjoner blir gjort samtidig.

Målsetningen er at pasienten skal ha det best mulig etter en slik operasjon. Pasienten skal føle glede og forventing ved å gjennomføre en slik operasjon, da dette er noe man har sett frem til i lang tid. 

Derfor oppfordrer vi til forsiktighet når man vurderer å kombinere for mange operasjoner på en gang. Her spiller både medisinske og psykologiske aspekter inn.
Derfor gjennomfører vi en grundig vurdering sammen, der vi går gjennom dine ønsker. Er du en egnet kandidat til en slik kombinasjonsoperasjon, vil også anestesipersonell konfereres for å vurdere om det er forsvarlig å gjennomføre operasjonen. En slik operasjon kan også være gunstig i forhold til pris.
Verdt å merke seg at ved denne type kombinasjonsinngrep får pasienten opptil 15% rabatt på tilleggsoperasjon og 50% rabatt ved figurforming. 

Ta kontakt med oss, og spesifiser gjerne dine ønsker ved bestilling av konsultasjon slik at vi setter av god tid til din konsultasjon.

For mer informasjon eller for bestilling av time trykk her.

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS