English Norwegian Swedish

Ansikt / Ører / Nese

Ansiktsløft (facelife), Panneløft, Neseoperasjon og Hakeforstørring
 • Ansiktsløft
  Ansiktsløft Ansiktsløft / Halsløft (ansiktsløftning, facelift) som gir deg strammere hud og et yngre utseende.
 • Panneløft
  Panneløft Noen kvinner og menn får for tidlig aldrende utseende i form av nedsunkne øyebryn, "sinna rynker" mellom øyenbrynene, flere rynker i pannen eller får "strengt ansiktsuttrykk".
 • Øyenbrynsløft / Tinningsløft
  Øyenbrynsløft / Tinningsløft Dette er en enkel form for panneløft, men med begrensende effekt og etterlatte arr. I tilfeller der det ikke er ønske om en stor operasjon, eller ved hengning av hud mest i øyenbrynsområdet kan det være aktuelt med kun øyenbrynløft
 • Utstående ører (øreplastikk)
  Utstående ører (øreplastikk) Utstående ører (auris alatae) er en medfødt tilstand som skyldes at folden over øremuslingen (antihelix) mangler helt eller delvis. Øremuslingen kan i tillegg være for stor.
 • Neseplastikk
  Neseplastikk Neseplastikk / Neseoperasjon (rhinoplasty) er en operasjon som krever en grundig vurdering, spesielt med hensyn på pasientens ønske samt begrunnelse for endring av nesen.
 • Hakeforstørring med implantat
  Hakeforstørring med implantat På grunn av avvikelse i skjelettforming utvikler enkelte en tilbaketrukket hake; noe som igjen kan etterlate en profil der nesen og pannen står kraftig framover.
 • Hakeforstørring med eget fett
  Hakeforstørring med eget fett På grunn av avvikelse i skjelettstrukturen utvikler enkelte en tilbaketrukket hake; noe som igjen kan etterlate en profil der nesen og pannen står kraftig framover.
 • Trådløft (ansiktsløft uten kirurgi)
  Trådløft (ansiktsløft uten kirurgi) Noen kvinner og menn får for tidlig et eldre utseende, eller de ønsker å se litt yngre ut.
Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS